Modulsystem K2000

frokoststue i Ekspandia K2000 kontormodul
FÆRDIGT KONTOR PÅ 60 DAGE

Kontormodulerne K2000 er lyse, luftige og moderne lokaler, der sættes sammen efter jeres behov. I vælger selv, hvor længe I skal bruge de ekstra lokaler, og vi klarer service, løbende vedligeholdelse og forsikring i lejetiden.

Grundplaner

K2000 kontormodulerne har et helt åbent grundplan, som nemt kan sammensættes efter jeres behov. Se vores løsningsforslag, eller kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at udforme den løsning, der passer dig bedst.

Udstyr og tilvalg

Hvad skal der være i et velfungerende kontor?

Vores moduler er som standard udstyret med det tilbehør og de funktioner, som de fleste af vores kunder sætter pris på. For eksempel lydisolerede vægge mellem rummene og gulvbelægning, der dæmper trinstøj i gangarealer. Det giver jer trivsel og arbejdsro.

Solpaneler til Expandia børnehave-, skole- og kontormoduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores kontorer også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer

Brenntag Nordic

Frederikssund
Brenntag ønskede en facadefarve som passede til deres eksisterende bygninger, samtidigt med at der var krav om en klasse 1 facade. Valget faldt på en hvid facadeplade fra VIVEX, som opfyldte alle ønsker.
Læs mere
Sykehuspaviljong med lyse fasadeplater

Östra sjukhuset

Göteborg
Kirurgmottagningen på Östra sjukhuset i Göteborg har haft verksamhet i Expandias moduler i fyra år och hösten 2018 utökades även förlossningen med en paviljong.
Læs mere
lunsjområde med runde bord og gule detaljer i midlertidig kontorpaviljong

Landskrona Energi

Landskrona
Landskrona Energi var trångbodda i sina befintliga lokaler. Expandias moderna K2000-moduler ger numera kontorsplats åt drygt 30 personer inklusive konferensrum och gemensamhetsytor.
Læs mere
kontorpaviljong med sykkelparkering, bilparkering og kundens flagg

Alfa Laval

Ronneby
Hos Alfa Laval i Ronneby bilder 24 nytillverkade K2000-moduler en tvåvåningsbyggnad med öppna kontorslandskap och några mindre kontors- och konferensrum.
Læs mere
Kontorlokaler med skygge av trær og sykler utenfor

Akademiska Hus

Frescati Hage, Sthlm
I Frescati Hage i Stockholm hyr Akademiska Hus en paviljong av Expandia för att ge plats åt 20 kontorsplatser och tre stora föreläsningssalar.
Læs mere