• MERE PLADS – HURTIGT, ENKELT OG ØKONOMISK

  Expandia er en af Nordens største udlejere af midlertidige lokaler.

  Vi har udlejet moduler i Sverige i mere end 30 år, og i 2014 tog vi turen over Øresund til Danmark. Det har vi ikke fortrudt!

  For vores danske kunder og brugere har taget godt imod vores miljøvenlige moduler, der bliver brugt til børnehave, skole, kontor, bolig og pleje. Over hele landet.

En cirkulær løsning kan godt være firkantet

Hele Expandia er kendetegnet ved en cirkulær forretningsmodel, hvor vores moduler bruges igen og igen. Intet skabes kortsigtet. Alt er skabt til genbrug!

Historie

Expandia er en af Nordens største moduludlejere. Vi er både i Sverige, Danmark, Norge og Finland med mere end 90 medarbejdere og tæt på 21.000 moduler.

• 1987 – Det hele starter i Malmø i 1987, hvor vores grundlægger Kjell Sköld får idéen til Expandia.

• 1989 – Vi bliver til Expandia Moduluthyrning AB

• 1993 – Expandia er nu oppe på tre medarbejdere, og vi flytter til Helsingborg.

• 2002 – Vi etablerer regionskontor nord for Västerås.

• 2004 – Ny ejendom i Stidsvig, Klippans Kommune, som bliver vores nye hovedkontor.

• 2007 – Vi etablerer regionskontor vest for Västerås.

• 2008 – Vores hovedkontor flyttes til Västerås. Vi er nu vokset til 17 medarbejdere og omsætter for ca. 250 mio. SEK.

• 2010 – Vi opretter datterselskab i Norge, Expandia Moduler AS, som ligger i Drammen.

• 2012 – Virksomheden skifter navn til Expandia Moduler AB. Vores udlejningsflåde nærmer sig 10.000 moduler, vi er 28 medarbejdere og omsætter for ca. 400 mio. SEK.

• 2014 – Vi opretter datterselskab i Danmark, Expandia Moduler A/S, som ligger i Kvistgård. Vores udlejningsflåde er nu oppe på 11.000 moduler – det svarer til et udlejningsareal på 310.000 m2.

• 2015 – Vores udlejningsflåde vokser til 12.000 moduler – eller 345.000 m2. Vi er nu 45 medarbejdere i Norden og har en omsætning på 600 mio. SEK.

• 2016 – Efterspørgslen på Expandia-moduler når nye højder. Vi udvikler en helt ny modultype – S3000. Vores udlejningsflåde nærmer sig 14.500 moduler, omsætningen runder små 800 mio. SEK og vi har 49 medarbejdere i koncernen.

• 2017 – Vi laver vores hidtil største investering i 3.000 nye moduler og sætter ny rekord inden for nyudlejning. Omsætningen er tæt på at runde 1 mia. SEK og vi har næsten 17.000 moduler og 58 medarbejdere i tre lande.

• 2018 – Nyt datterselskab i Finland med kontor og tre medarbejdere i Helsinki. Vi omsætter for over 1 mia. SEK og har cirka 18.500 moduler. Vi er nu 62 medarbejdere i Norden, og vores moduler bliver Miljöbyggnad-certificeret til sølv.

• 2019 – Vi fejrer, at Expandia fylder 30 år! Ved udgangen af året er vi 75 medarbejdere i fire lande og har cirka 21.000 moduler i vores udlejningsflåde.

• 2020 – Vores omsætning runder 1,2 mia. SEK og vi er oppe på 81 medarbejdere.

• 2022 – Vi vokser med rekordfart. Ved udgangen af 2022 er vi 95 medarbejdere i Norden.

Kvalitet og miljø

Vores kvalitets- og miljøarbejde er vigtigt for os. For alt, hvad vi laver, påvirker omgivelserne. Derfor gør vi os umage, og vi arbejder hele tiden på at passe endnu bedre på vores brugere, kunder, medarbejdere og miljøet.

Vi har en række af certificeringer med uvildige kontroller. Det er jeres garanti for, at det er trygt at leje vores midlertidige lokaler. Og alle vores moduler er fremstillet i Sverige, fordi vi tror på, at en kontrolleret produktion, vejrsikret fremstilling og høj materialekvalitet giver de mest tilfredse kunder.

Vi tager ansvar for hinanden. For byggeriet har masser af plads til bløde værdier, og vores miljørapport dokumenterer hvert eneste år, at en cirkulær løsning godt kan være firkantet.

Læs mere om vores miljøarbejde her.

Vores certificeringer

  Miljöbyggnad er en svensk miljøcertificering under Sweden Green Building Council, som gennem tredjepartskontroller sikrer, at byggeriet er både sundt og bæredygtigt.

  Over 1.000 bygninger i Sverige – alt fra boliger til skoler og kontorer – har en Miljöbyggnad-certificering. Vi har certificeret vores hovedkontor i Västerås for at vise, hvor godt vores kontormoduler klarer sig i forhold til permanente bygninger, når det kommer til både energiforbrug, indeklima og bæredygtige materialer.

  Miljöbyggnad-certificeringen indebærer en grundig kontrol af 15 forskellige indikatorer – blandt andet lyd, ventilation, energiforbrug, fugtsikkerhed og termisk klima.

  ISO 9001 – Kvalitet

  Et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden og synonym med kvalitet, effektiv styring og en struktureret kundedialog.

  ISO 14001– Miljø

  Et miljøledelsessystem, som tager udgangspunkt i virksomheden, dens processer og aktiviteter. ISO 140001 sikrer, at vi arbejder systematisk med at reducere vores miljøpåvirkning og beskriver miljøopgaver i hverdagen.

  ISO 45001 – Arbejdsmiljø

  Et arbejdsmiljøledelsessystem og en international standard for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. ISO 45001 skaber rammerne for et sundt ledelsessystem og styring af risici.

  I Expandia er vi ISO-certificerede gennem Intertek – et firma med stor viden og mange års erfaring på området.

  SINTEF er en norsk certificering, der stiller høje krav til blandt andet konstruktion, brandsikkerhed, indeklima, energieffektivitet og lydmiljø.

  En SINTEF-certificering kræver, at man gennemgår materialerne i produktet, så man med sikkerhed kan fastslå, at de ikke er skadelige for hverken mennesker eller miljø.

  SINTEF kontrollerer alle tegninger i detaljeniveau, så bygningen er byggeteknisk og konstruktionsmæssig korrekt – med gode marginaler. SINTEF kontrollerer også vores modulproducenter for at sikre, at de følger de tegninger og materialespecifikationer, vi har angivet.

  Vi har valgt at fremstille alle vores moduler i Sverige, da det giver os fuldstændig kontrol over vores produktion, så vi med sikkerhed kan sige, at modulerne lever op til alle kvalitetskrav.

  Den korte transportafstand og de bevidste materialevalg er også til gavn for miljøet. Og sammen med vores producenter finder vi hele tiden nye og bæredygtige måder at udvikle modulerne på.

Socialt ansvar

Det er vigtigt, at vi som virksomhed engagerer os.

Derfor har vi valgt at støtte organisationer og foreninger, der arbejder med og for mennesker. For vi vil gerne slå et slag for fællesskab, sundhed, trivsel og trygge rammer for alle – både børn, unge og voksne.

I Expandia støtter vi flere idrætsklubber og organisationer i Danmark – blandt andet:

Danske Hospitalsklovne >
Red Barnet >
Muskelsvindfonden >