Plejecenter og hospital

Har I brug for ekstra kvadratmeter til klinik, plejecenter eller hospital? Så kan vi hjælpe jer. Vores plejelokaler er lyse, rare og rummelige og kan indrettes helt efter jeres behov. For eksempel som venteværelse eller operationsstuer, der opfylder plejesektorens høje krav til sterile miljøer og tilgængelighed.

Har I brug for midlertidige lokaler – hurtigt, enkelt og økonomisk?

Vi er meget glade for, at klinikken står færdig, og at den var så hurtig at sætte op. Og når vi ikke længere har behov for lokalerne, bliver modulerne brugt et nyt sted. Det føles ansvarligt.”

– Annette, chef for regionale ejendomme

Bliv inspireret!

Vi giver jer alle de plejelokaler, I har brug for – med alt fra enestuer, fællesarealer og venteværelser til omklædningsrum og handicaptoiletter. Se vores eksempler på, hvordan din modulløsning kunne se ud.

Undersökningsrum att hyra

Undersøgelse/prøvetagning

Komplet klinik eller prøvetagningsenhed. Tre mindre rum til undersøgelser og omklædning med egen indgang til personale

vaccinationslokaler att hyra

Vaccination/prøvetagning

Komplet vaccinations- og prøvetagningsenhed med mange små rum og personaleområde med køkken, toilet og egen indgang

Plejelokaler

Enestuer på 27 m² med brede gange. Hver stue har eget handicaptoilet og håndvask, og lokalerne kan let udvides med omklædning og fællesområde til personalet

HVORNÅR ER MODULER DEN RIGTIGE LØSNING?

Når du har et kortsigtet behov

Når du ikke har økonomien til at bygge nyt

Når du har brug for lokalerne her og nu

Når du skal bruge fleksibel plads

Når du vil spare tid og penge på drift og vedligeholdelse

Når fremtiden er usikker

Derfor skal du vælge Expandia

Her er seks gode grunde til at vælge Expandia, når du har brug for midlertidig plads.

  1.

  Vi ser på jeres behov. Hvor meget plads har I brug for? Hvor længe? Og har I nogle særlige ønsker – for eksempel til byggemodning eller udearealer?

  2.

  Vi giver jer forslag til planløsning og et konkret tilbud, som vi sammen kan arbejde videre med.

  3.

  Når tilbuddet er godkendt, går vi i gang med en detaljeret projektplanlægning, hvor alle faser gennemgås og godkendes af jer.

  4.

  Vi monterer modulerne og gør dem klar til jer. I skal kun tænke på at flytte ind.

  5.

  Vi klarer løbende vedligeholdelse, service og forsikring.

  6.

  Når I ikke længere har brug for lokalerne, afhenter vi modulerne og renoverer dem, så de er klar til vores næste kunde.

Lad os finde pladsen sammen!

Tænker I på at opstille moduler? Og har I brug for tegninger og forslag til løsninger, der kan hjælpe jer i gang?

Så lad os komme forbi og finde den bedste plads sammen. Helt gratis og uforpligtende!

SPØRGSMÅL OG SVAR

  Vores midlertidige moduler/pavilloner giver dig øget fleksibilitet – uanset om det er kontorlokaler, en midlertidig bolig (fx genhusning), børnehave eller skole, du har brug for. For vores modulbyggeri har den fordel, at vi hurtigt tage opstillingen ned, når du ikke har brug for lokalerne længere. Du kan let gøre vores pavilloner til dine egne, når det handler om sammensætning og indretning, og vi sørger for løbende vedligeholdelse og service i hele lejeperioden.

  Det korte svar er: Ingen. Nogle kalder dem moduler og andre pavilloner. Men de dækker over samme produkt – nemlig midlertidige lokaler, der er flytbare og hurtigt kan løse det uventede. Ved mange bygge- og anlægsprojekter er det en skurvogn eller mandskabsvogn, som entreprenører og byggeledere sidder i. Her er vores kontorlokaler et godt alternativ, fordi der er højere til loftet, mere lys, effektiv ventilation og bedre akustik. Læs mere om vores projektkontor her

  Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange moduler, vi skal sætte op. Men vi kan have langt de fleste modulbyggerier klar til indflytning på få uger.

  Vores midlertidige moduler har en standardindretning, så vi kan genbruge så meget som muligt, når lokalerne skal videre til næste lejer. Det er både miljøsmart og billigere for dig som kunde, da I er flere om at dele samme investering.

  Ja! For selvom størrelsen på vores moduler er standard, kan du kombinere dem på kryds og tværs i både højden, bredden og længden. Også indvendigt kan du sætte dit eget præg på lokalerne, så du får præcis den løsning, du ønsker. Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

BROCHURER OG PLANLØSNINGER

Hvordan kan en midlertidig modulløsning se ud? Hvordan får I solceller på taget? Hvor store er modulerne? Se vores brochurer og planløsninger og få svaret.

SPØRG OS OM ALT

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om vores midlertidige moduler? Vi svarer på alt – både stort og småt.