Spørgsmål og svar

  • Hvorfor udlejer I lokaler i stedet for at sælge dem?
   Som udlejer er de midlertidige lokaler vores ansvar, og det giver os mulighed for at give vores kunder en god helhedsoplevelse. Selvom det virker som en enkel opgave at opstille midlertidige lokaler, kræver det en god portion ekspertise.
  • Hvor mange etager kan modulerne monteres i?
   Vi har forskellige modultyper, der kan bygges op i to eller tre etager som standard. Fortæl os, hvilke behov I har, så finder vi den bedste og mest omkostningseffektive løsning til jer.
  • Hvilke standardmoduler har I?
   Vi har midlertidige moduler til skoler, børnehaver, kontorer og boliger til montering i to eller tre etager. Det er hurtigt og nemt for os at gøre jeres nye lokaler klar til indflytning. Modulerne er præfabrikerede og monteres i løbet af et par uger.
  • Kan jeg udforme mine moduler, som jeg vil?
   Inden for hvert kundesegmenter har vi standardløsninger, der kan sættes sammen i masser af forskellige kombinationer ud fra jeres ønsker. Basismodulerne kan også specialtilpasses yderligere til lige netop den løsning, I har brug for. Kontakt os, hvis I har specifikke ønsker eller spørgsmål omkring planløsningen.
  • Hvordan ser jeres flytbare lokaler ud?
   Tag en virtuel rundtur i vores moduler og få en fornemmelse af, hvordan de ser ud. Eller kontakt os og aftal et besøg!
  • Kan et wc flyttes til et andet sted?
   Vores moduler er færdigbyggede, og hvis et toilet skal flyttes, er det oftest muligt, men det er forbundet med ekstra omkostninger.
  • Hvilke gulve er der i jeres moduler?
   Expandias børnehavemoduler har gulvvarme som standard, så børnene kan lege på gulvet året rundt. I skolelokaler/alrum og legerum/gruppelokaler bruges der linoleum som gulvbelægning. I entréer, på toiletter og i visse gruppelokaler bruges gulvbelægning, der er egnet til vådrum.
  • Kan man selv vælge facadefarver?
   Ja. Alle vores moduler fås i en lysegrå standardfarve, men kan overmales i en hvilken som helst farve (undtagen S3000, der har en grå kompositplade, der ikke kan males). Expandia kan evt. hjælpe med ommaling. Det er dog vigtigt at tænke på, at modulernes standardfarve skal retableres, når lejetiden udløber. Det skyldes, at de hurtigt skal kunne sættes sammen med andre Expandia-moduler til nye lokaler et andet sted.
  • Kan modulerne opvarmes med solenergi?
   Ja! Vi kan montere solpaneler på taget af modulerne. Det er både smart i forhold til klimaet og omkostningseffektivt. Læs meget mere her.
  • Hvordan opvarmes modulerne?
   Det kan du helt selv vælge. Vi tilbyder en række løsninger og kan komme med anbefalinger ud fra jeres behov. I kan også få monteret solpaneler på taget af modulerne og producere strøm – effektivt, bæredygtigt og grønt.
  • Hvilken type grund kræves til opsætning af moduler?
   En plan, hård overflade med afløb ført væk fra det kommende modulbyggeri. Fremføring af vand, afløb, el og evt. internet. Der skal også være eller anlægges en fremkommelig vej til montagepladsen.
  • Hvor stort areal kræves til jeres pavilloner?
   Bygningsarealet plus mindst 2,5 m rundt om hele bygningen. Et Expandiamoduls udvendige mål er 3,0 x 9,6 m.
  • Kan I stå for anlægsarbejderne til vores pavilloner?
   Ja, vi har et tæt samarbejde med anlægsentreprenører overalt i landet.
  • Hvad skal jeg være særligt opmærksom på i forhold til det sted, modulerne skal sættes op?
   Området skal være tilgængeligt for modultransporter og kran. Der skal være adgang til el og afløb, og der skal være en faststampet, jævn bærelagsoverflade. Du er velkommen til at kontakte os for et fælles pladsbesøg, så vi sammen kan gennemgå de forskellige krav til opsætningsstedet.
  • Kan Expandia tilbyde totalentreprise?
   Ja, vi kan hjælpe med både projektering og udformning af modulbyggeriet, dets placering og anlægsarbejderne. Vi kan også tilbyde hjælp med nødvendige dokumenter til byggetilladelse, alarm-, internet- og teleinstallation samt legepladser, møblering m.m.
  • Hvilken entrepriseform skal jeg bruge i vores udbud?
   Moduler kan udbydes på forskellige måder, og vi kan levere modulerne, uanset hvilken udbudsform der anvendes.
  • Hvilke dokumenter er nødvendige ved ansøgning om byggetilladelse?
   Det er forskelligt i de enkelte kommuner, men der er normalt brug for: Ansøgning, sektionstegning, plan- og facadetegning med farvekoder, konstruktionstegning, arbejdsmiljøplan, teknisk beskrivelse, energiberegning og situationsplan. Vi hjælper gerne med at udarbejde disse dokumenter – uden beregning.

   

   

Torben Færch