Fra miljøvision til grøn virkelighed

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, når det kommer til den grønne omstilling. Derfor arbejder vi systematisk med at reducere miljøpåvirkningen i alle dele af værdikæden. Og vores miljøarbejde skal kunne dokumenteres, vurderes og bruges af vores kunder i deres eget arbejde med at skabe bæredygtige løsninger.

”Vores målrettede miljøarbejde startede for syv år siden, og vi har en klar miljøvision, som vi hver dag arbejder på at gøre til grøn virkelighed. I dag kan kunder og brugere få svar på langt de fleste miljøspørgsmål i vores årlige miljørapport,” fortæller Torben Færch, adm. direktør hos Expandia i Danmark.

LÆS VORES NYE MILJØRAPPORT

Som en af Nordens førende moduludlejere med mere end 20.000 moduler ved vi, at vores miljøforbedringer gør en forskel. I alt fra produktudvikling, produktion og transport til montage, vedligeholdelse og renovering. Og vi arbejder hele tiden på at gøre tingene smartere og grønnere!

Det dokumenterer vi – GRØNT PÅ HVIDT – i vores miljørapport. En 28 siders årsberetning, der sætter ord og tal på både miljøstyring, certificeringer, visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

I rapporten kan du blandt andet læse om vores nye online koncept – Expandia Outlet – hvor du kan købe brugte moduler, der ikke længere lejes ud, så modulernes levetid bliver endnu længere.

Du kan også læse om vores nye leverandøraftaler, hvor vi sender restmaterialer retur til producenten, så det kan bruges i produktionen af nye materialer. Og i 2021 skiftede vi til en vinduesleverandør, som har gjort det muligt at genanvende produkterne.

EL-FORBRUGET PÅ VORES KONTORER I DANMARK ER 100 % VINDENERGI

MØD OS PÅ BUILDING GREEN!

Vi er med igen, når Building Green slår dørene op i Aarhus til foråret – og vi glæder os til to dage i bæredygtighedens tegn! For hele Expandia er kendetegnet ved en cirkulær forretningsmodel, hvor intet skabes kortsigtet, og vores moduler kan bruges igen og igen.

På Building Green kan du blandt andet høre mere om miljøforbedringerne på vores nyeste skolemodul S3000, opleve masser af taler og møde mere end 100 udstillere af bæredygtige løsninger til byggeriet.

VI UDNYTTER VENTILATIONSLUFTEN TIL OPVARMNING I VORES MODULER

SÅDAN SPARER VI MILJØET FOR 60 % ENERGI HVERT ÅR

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med at gøre vores miljøvision til grøn virkelighed, så kontakt mig

Torben Færch