Fra miljøvision til grøn virkelighed

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, når det kommer til den grønne omstilling. Derfor arbejder vi systematisk med at reducere miljøpåvirkningen i alle dele af værdikæden. Og vores miljøarbejde skal kunne dokumenteres, vurderes og bruges af vores kunder i deres eget arbejde med at skabe bæredygtige løsninger.

”Vores målrettede miljøarbejde startede i 2015, og vi har en klar miljøvision, som vi hver dag arbejder på at gøre til grøn virkelighed. I dag kan kunder og brugere få svar på langt de fleste miljøspørgsmål i vores årlige miljørapport,” fortæller Torben Færch, adm. direktør hos Expandia i Danmark.

LÆS VORES NYE MILJØRAPPORT

Med næsten 22.000 moduler i vores udlejningsflåde ved vi, at vores miljøforbedringer gør en forskel. I alt fra produktudvikling, produktion og transport til montage, vedligeholdelse og renovering.

Og vi finder hele tiden nye, smartere og mere miljøvenlige måder at gøre tingene på!

Det dokumenterer vi – GRØNT PÅ HVIDT – i vores årlige miljørapport. Her sætter vi ord og tal på både miljøstyring, certificeringer, affaldssortering, kemikalieforbrug og nyeste miljøtiltag.

EL-FORBRUGET PÅ VORES KONTORER I DANMARK ER 100 % VINDENERGI

MØD OS PÅ BUILDING GREEN!

Vi er med igen, når Building Green slår dørene op i København den 30.-31. oktober – og vi glæder os til to dage i bæredygtighedens tegn! For hele Expandia er kendetegnet ved en cirkulær forretningsmodel, hvor intet skabes kortsigtet, og vores moduler kan bruges igen og igen.

På Building Green kan du blandt andet høre mere om vores energieffektive modul til børnehave og skole, opleve masser af taler og møde mere end 70 udstillere af bæredygtige løsninger til byggeriet.

VI UDNYTTER VENTILATIONSLUFTEN TIL OPVARMNING I VORES MODULER

SÅDAN SPARER VI MILJØET FOR 60 % ENERGI HVERT ÅR

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med at gøre vores miljøvision til grøn virkelighed, så kontakt mig

Torben Færch