Arbejd hos os

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads! For os er det vigtigt, at vores medarbejdere har det godt, og at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vil du gerne være en af os? Så kontakt os her på siden.

EXPANDIA-ÅNDEN

– omsorg for hinanden

Vores organisation gennemsyres af ”Expandia-ånden”, der er udsprunget, af Expandias stifter, Kjell Sköld, bestræbelse på kun at ansætte de bedste medarbejdere. Denne ånd kan beskrives ved, at vi har det sjovt sammen, er oprigtigt interesserede i hinanden, og vi støtter og prioriterer hinanden i alle forhold.

Expandias medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, og et åbent arbejdsklima med korte beslutningsveje, hvor medarbejdernes engagement og kompetencer kommer til deres ret, er en vigtig årsag til den gode trivsel på arbejdet.

Vi arbejder langsigtet med tydeligt definerede mål for udviklingen af vores virksomhed og vores medarbejdere. Vi tilbyder vores medarbejdere en lang række fordele, fx regelmæssige helbredsundersøgelser, et generøst bidrag til sundhedspleje og mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Læs mere om vores sociale arbejde i vores sociale regnskab.

Der er i dag 62 medarbejdere i koncernen, men vi er i hurtig vækst og hele tiden på udkig efter kompetente og omgængelige medarbejdere fra byggebranchen.

Du er mere end velkommen til at sende os din ansøgning!