PRIS-BEREGNEREN

m2
pladser
100 m2 100 pladser

Bedste match

m2

Kr./måned*

*Estimeret pris, inkludere ikke montage/demontage, byggemodning og eventuelle tilvalg. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

pladser:

Toiletter:

Mødelokaler:

Køkken:

Jeg vil gerne vide mere, ring eller sende e-mail på

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eksempel på planløsning
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Midlertidige kontorlokaler

Tingene går ikke altid efter planen – det er derfor, vi er her. Uanset om du har brug for ekstra kontorplads, et større venteværelse, flere omklædningsrum eller mere mødeplads, kan vi hjælpe dig. Vores kontormodul K2000 kan sammenbygges i alle tænkelige størrelser og kombinationer, der dækker de fleste af dine behov. Læs mere om vores kontormodul her på siden.

Kontormoduler

Vores svenskproducerede kontormoduler K2000 er lyse, moderne lokaler, der kan sættes sammen, helt som I vil have det. I en, to eller tre etager? Som flere små rum eller et helt åbent kontorlandskab? Alt er muligt. 

Referencer

Brenntag Nordic

Frederikssund
Brenntag ønskede en facadefarve som passede til deres eksisterende bygninger, samtidigt med at der var krav om en klasse 1 facade. Valget faldt på en hvid facadeplade fra VIVEX, som opfyldte alle ønsker.
Læs mere
Sykehuspaviljong med lyse fasadeplater

Östra sjukhuset

Göteborg
Kirurgmottagningen på Östra sjukhuset i Göteborg har haft verksamhet i Expandias moduler i fyra år och hösten 2018 utökades även förlossningen med en paviljong.
Læs mere
lunsjområde med runde bord og gule detaljer i midlertidig kontorpaviljong

Landskrona Energi

Landskrona
Landskrona Energi var trångbodda i sina befintliga lokaler. Expandias moderna K2000-moduler ger numera kontorsplats åt drygt 30 personer inklusive konferensrum och gemensamhetsytor.
Læs mere
kontorpaviljong med sykkelparkering, bilparkering og kundens flagg

Alfa Laval

Ronneby
Hos Alfa Laval i Ronneby bilder 24 nytillverkade K2000-moduler en tvåvåningsbyggnad med öppna kontorslandskap och några mindre kontors- och konferensrum.
Læs mere
Kontorlokaler med skygge av trær og sykler utenfor

Akademiska Hus

Frescati Hage, Sthlm
I Frescati Hage i Stockholm hyr Akademiska Hus en paviljong av Expandia för att ge plats åt 20 kontorsplatser och tre stora föreläsningssalar.
Læs mere