Bolig til støtte og behandling

Har I brug for gode støtte- eller behandlingsboliger til handicappede og mennesker med særlige behov? Enten som små etværelseslejligheder, korridorlejligheder eller større lejligheder med egen indgang. Så kan vi hjælpe jer. Stue, soveværelse, køkken, bad og toilet. Et rigtigt hjem. Boligmodulerne er lyse, rare og rummelige – og opfylder naturligvis alle krav og regler for boligbyggeri.

Har I brug for midlertidige boliger – hurtigt, enkelt og økonomisk?

5 områder vi gør ekstra meget ud af

Vores midlertidige moduler skal være mindst lige så gode som permanent byggeri. Derfor har vi lagt ekstra meget vægt på fem områder. Klik på de hvide punkter og læs mere.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

Lokalerne er lyse og luftige med mange og store vinduer. Vi har fået centralkøkken, et stort fælles spiseområde, vaskerum og lokaler til forskellige aktiviteter.”

– Eva, afdelingsleder

HVAD KOSTER DET?

Vælg hvor mange boliger, I skal bruge, så sender vi et forslag inden for få dage.

Tag en virtuel rundtur

Vi fortæller tit om, hvor friske, lyse og rummelige vores moduler er. Men hvorfor læse og høre om dem, når du faktisk kan se dem med dine egne øjne?

Her kan du tage en virtuel rundtur i vores boligmoduler.

HVORNÅR ER MODULER DEN RIGTIGE LØSNING?

Når du har et kortsigtet behov

Når du ikke har økonomien til at bygge nyt

Når du har brug for lokalerne her og nu

Når du skal bruge fleksibel plads

Når du vil spare tid og penge på drift og vedligeholdelse

Når fremtiden er usikker

Se vores løsninger!

Siden vi startede for mere end 30 år siden, har vi leveret tusindvis af midlertidige lokaler til børnehave, skole, kontor, bolig og pleje i hele Norden. Her kan du se nogle af de løsninger, vi har opstillet for vores kunder.

Derfor skal du vælge Expandia

Her er seks gode grunde til at vælge Expandia, når du har brug for midlertidig plads.

  1.

  Vi ser på jeres behov. Hvor meget plads har I brug for? Hvor længe? Og har I nogle særlige ønsker – for eksempel til byggemodning eller udearealer?

  2.

  Vi giver jer forslag til planløsning og et konkret tilbud, som vi sammen kan arbejde videre med.

  3.

  Når tilbuddet er godkendt, går vi i gang med en detaljeret projektplanlægning, hvor alle faser gennemgås og godkendes af jer.

  4.

  Vi monterer modulerne og gør dem klar til jer. I skal kun tænke på at flytte ind.

  5.

  Vi klarer løbende vedligeholdelse, service og forsikring.

  6.

  Når I ikke længere har brug for lokalerne, afhenter vi modulerne og renoverer dem, så de er klar til vores næste kunde.

Lad os finde pladsen sammen!

Tænker I på at opstille moduler? Og har I brug for tegninger og forslag til løsninger, der kan hjælpe jer i gang?

Så lad os komme forbi og finde den bedste plads sammen. Helt gratis og uforpligtende!

SPØRGSMÅL OG SVAR

  Vores midlertidige moduler/pavilloner giver dig øget fleksibilitet – uanset om det er kontorlokaler, en midlertidig bolig (fx genhusning), børnehave eller skole, du har brug for. For vores modulbyggeri har den fordel, at vi hurtigt tage opstillingen ned, når du ikke har brug for lokalerne længere. Du kan let gøre vores pavilloner til dine egne, når det handler om sammensætning og indretning, og vi sørger for løbende vedligeholdelse og service i hele lejeperioden.

  Det korte svar er: Ingen. Nogle kalder dem moduler og andre pavilloner. Men de dækker over samme produkt – nemlig midlertidige lokaler, der er flytbare og hurtigt kan løse det uventede. Ved mange bygge- og anlægsprojekter er det en skurvogn eller mandskabsvogn, som entreprenører og byggeledere sidder i. Her er vores kontorlokaler et godt alternativ, fordi der er højere til loftet, mere lys, effektiv ventilation og bedre akustik. Læs mere om vores projektkontor her

  Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange moduler, vi skal sætte op. Men vi kan have langt de fleste modulbyggerier klar til indflytning på få uger.

  Vores midlertidige moduler har en standardindretning, så vi kan genbruge så meget som muligt, når lokalerne skal videre til næste lejer. Det er både miljøsmart og billigere for dig som kunde, da I er flere om at dele samme investering.

  Ja! For selvom størrelsen på vores moduler er standard, kan du kombinere dem på kryds og tværs i både højden, bredden og længden. Også indvendigt kan du sætte dit eget præg på lokalerne, så du får præcis den løsning, du ønsker. Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

BROCHURER OG PLANLØSNINGER

Hvordan kan en midlertidig modulløsning se ud? Hvordan får I solceller på taget? Hvor store er modulerne? Se vores brochurer og planløsninger og få svaret.

SPØRG OS OM ALT

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om vores midlertidige moduler? Vi svarer på alt – både stort og småt.