Lej af os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om vores midlertidige moduler?

Sådan gør vi

Vi starter altid med en gratis og uforpligtende analyse af jeres behov, hvor vi sammen finder ud af, hvilken type lokaler I har brug for. Og vi står klar til at hjælpe og passe på jeres lokaler i hele lejeperioden. For det skal være nemt og trygt for jer at leje midlertidige moduler.

1. Vi ser på jeres behov. Hvor meget plads har I brug for? Hvor længe? Og har I nogle særlige ønsker – for eksempel til byggemodning eller udearealer?

2. Vi giver jer forslag til planløsning og et konkret tilbud, som vi sammen kan arbejde videre med.

3. Når tilbuddet er godkendt, går vi i gang med en detaljeret projektplanlægning, hvor alle faser gennemgås og godkendes af jer.

4. Vi monterer modulerne og gør dem klar til jer. I skal kun tænke på at flytte ind.

5. Vi klarer løbende vedligeholdelse, service og forsikring.

6. Når I ikke længere har brug for lokalerne, afhenter vi modulerne og renoverer dem, så de er klar til vores næste kunde.

Leje eller bygge nyt?

Alting er i bevægelse. Nogle år er der brug for ekstra kvadratmeter til skoleborde, mødelokaler eller ældreboliger. Andre år færre. En stor byggeinvestering kan måske ikke betale sig eller være for usikker. Derfor kan leje af lokaler være lige netop det pusterum, du har brug for!

Vores midlertidige moduler kan løse spidsbelastninger. For eksempel opstiller vi sjældent en hel skole, men giver dig den ekstra plads, du står og mangler her og nu. Og selvom vores moduler har kvaliteten til at fungere som permanente løsninger, er det aldrig hovedformålet – og ikke noget, vi anbefaler.

Når behovet for plads ændrer sig, er det ikke altid løsningen at bygge nyt. Og ledige lokaler er ikke altid dér, hvor man gerne vil have dem – eller med de nødvendige funktioner. Her er vores moduler et godt alternativ, fordi de kan flyttes og tilpasses præcis til dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar

  • Hvorfor udlejer I lokaler i stedet for at sælge dem?
   Som udlejer er de midlertidige lokaler vores ansvar, og det giver os mulighed for at give vores kunder en god helhedsoplevelse. Selvom det virker som en enkel opgave at opstille midlertidige lokaler, kræver det en god portion ekspertise.
  • Hvor mange etager kan modulerne monteres i?
   Vi har forskellige modultyper, der kan bygges op i to eller tre etager som standard. Fortæl os, hvilke behov I har, så finder vi den bedste og mest omkostningseffektive løsning til jer.
  • Hvilke standardmoduler har I?
   Vi har midlertidige moduler til skoler, børnehaver, kontorer og boliger til montering i to eller tre etager. Det er hurtigt og nemt for os at gøre jeres nye lokaler klar til indflytning. Modulerne er præfabrikerede og monteres i løbet af et par uger.
  • Kan jeg udforme mine moduler, som jeg vil?
   Inden for hvert kundesegmenter har vi standardløsninger, der kan sættes sammen i masser af forskellige kombinationer ud fra jeres ønsker. Basismodulerne kan også specialtilpasses yderligere til lige netop den løsning, I har brug for. Kontakt os, hvis I har specifikke ønsker eller spørgsmål omkring planløsningen.
  • Hvordan ser jeres flytbare lokaler ud?
   Tag en virtuel rundtur i vores moduler og få en fornemmelse af, hvordan de ser ud. Eller kontakt os og aftal et besøg!
  • Kan et wc flyttes til et andet sted?
   Vores moduler er færdigbyggede, og hvis et toilet skal flyttes, er det oftest muligt, men det er forbundet med ekstra omkostninger.
  • Hvilke gulve er der i jeres moduler?
   Expandias børnehavemoduler har gulvvarme som standard, så børnene kan lege på gulvet året rundt. I skolelokaler/alrum og legerum/gruppelokaler bruges der linoleum som gulvbelægning. I entréer, på toiletter og i visse gruppelokaler bruges gulvbelægning, der er egnet til vådrum.
  • Kan man selv vælge facadefarver?
   Ja. Alle vores moduler fås i en lysegrå standardfarve, men kan overmales i en hvilken som helst farve (undtagen S3000, der har en grå kompositplade, der ikke kan males). Expandia kan evt. hjælpe med ommaling. Det er dog vigtigt at tænke på, at modulernes standardfarve skal retableres, når lejetiden udløber. Det skyldes, at de hurtigt skal kunne sættes sammen med andre Expandia-moduler til nye lokaler et andet sted.
  • Kan modulerne opvarmes med solenergi?
   Ja! Vi kan montere solpaneler på taget af modulerne. Det er både smart i forhold til klimaet og omkostningseffektivt. Læs meget mere her.
  • Hvordan opvarmes modulerne?
   Det kan du helt selv vælge. Vi tilbyder en række løsninger og kan komme med anbefalinger ud fra jeres behov. I kan også få monteret solpaneler på taget af modulerne og producere strøm – effektivt, bæredygtigt og grønt.
  • Hvilken type grund kræves til opsætning af moduler?
   En plan, hård overflade med afløb ført væk fra det kommende modulbyggeri. Fremføring af vand, afløb, el og evt. internet. Der skal også være eller anlægges en fremkommelig vej til montagepladsen.
  • Hvor stort areal kræves til jeres pavilloner?
   Bygningsarealet plus mindst 2,5 m rundt om hele bygningen. Et Expandiamoduls udvendige mål er 3,0 x 9,6 m.
  • Kan I stå for anlægsarbejderne til vores pavilloner?
   Ja, vi har et tæt samarbejde med anlægsentreprenører overalt i landet.
  • Hvad skal jeg være særligt opmærksom på i forhold til det sted, modulerne skal sættes op?
   Området skal være tilgængeligt for modultransporter og kran. Der skal være adgang til el og afløb, og der skal være en faststampet, jævn bærelagsoverflade. Du er velkommen til at kontakte os for et fælles pladsbesøg, så vi sammen kan gennemgå de forskellige krav til opsætningsstedet.
  • Kan Expandia tilbyde totalentreprise?
   Ja, vi kan hjælpe med både projektering og udformning af modulbyggeriet, dets placering og anlægsarbejderne. Vi kan også tilbyde hjælp med nødvendige dokumenter til byggetilladelse, alarm-, internet- og teleinstallation samt legepladser, møblering m.m.
  • Hvilken entrepriseform skal jeg bruge i vores udbud?
   Moduler kan udbydes på forskellige måder, og vi kan levere modulerne, uanset hvilken udbudsform der anvendes.
  • Hvilke dokumenter er nødvendige ved ansøgning om byggetilladelse?
   Det er forskelligt i de enkelte kommuner, men der er normalt brug for: Ansøgning, sektionstegning, plan- og facadetegning med farvekoder, konstruktionstegning, arbejdsmiljøplan, teknisk beskrivelse, energiberegning og situationsplan. Vi hjælper gerne med at udarbejde disse dokumenter – uden beregning.