Midlertidige lokaler til skoler

Uventet mange elever?

Skal jeres nuværende lokaler renoveres eller venter I på at få bygget nyt? Årsagerne til et akut pladsbehov kan være mange. Expandias skolemoduler er moderne, fleksible og bygget til en nutidig skoles behov. Siden 2014 har vi udlejet midlertidige lokaler til landets skoler. Her kan du læse mere om vores to modulsystemer til skoler, se eksempler fra virkeligheden og læse om hvordan det er at leje af os.

Skolemoduler

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er udviklet med særligt høje krav til design, lyddæmpning, komfort og sikkerhed og fås i op til tre etager. Og dermed perfekt, hvis pladsen er begrænset.

S2000 er vores originalmodul til alle, som har brug for gode, funktionelle skolelokaler til den bedst mulige pris. Det fås i én eller to etager, overholder alle krav i BBR og kan leveres nøglefærdigt på 60 dage.

Referencer

Skolen ved havet

Hundested
Privatskolen Skolen ved havet i Hundested, havde brug for et ekstra klasselokalefordi de oplevede ekstraordinær stor tilgang af elever.
Læs mere

Lystrup Skolen

Århus
Århus Kommune havde behov for midlertidige klasselokaler, i forbindelse med renoveringen af Lystrup Skolen.Der blev opstillet 22 moduler af typen S2000, hvilket resulteret i 616 m2 fordelt på 2 etager med i alt 8 klasselokaler.
Læs mere

Sophienborg Skole

Hillerød
Hillerød Kommune stod med et akut pladsproblem og manglede 2 midlertidige klasselokaler. Efter at Expandia vandt udbuddet, gik vi i åben dialog med Hillerød kommune og fandt den idelle løsning sammen.
Læs mere
Danmark midlertidig teknisk universitet

DTU, Danmarks Tekniske Universitet – Campus

Kgs. Lyngby
Expandia har i total entreprise udført 800 m2 kontorbygning for DTU Campus.
Læs mere
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Nya Vikenskolan

Höganäs kommun
Den befintliga Vikenskolan behövde både renoveras och byggas ut för att få plats med fler elever. Man valde att bygga upp en stor tillfällig skola med hjälp av Expandias moduler.
Læs mere
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsiden Skole

Kongsberg
Vestsiden Ungdomsskole i Kongsberg var väldigt gammal och sliten och man beslöt att man på två år skulle riva den gamla skolan och bygga upp en ny på samma plats.
Læs mere
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Læs mere
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelberga skola

Ängelholms kommun
Det råder brist på skollokaler i Ängelholms kommun. Då behoven har varierat över tid har man valt att bygga paviljonger i etapper med Expandias tillfälliga skolmoduler.
Læs mere
Midlertidig skole

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Læs mere
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Læs mere