Midlertidige lokaler til skoler

Uventet mange elever?

Skal jeres nuværende lokaler renoveres eller venter I på at få bygget nyt? Årsagerne til et akut pladsbehov kan være mange. Expandias skolemoduler er moderne, fleksible og bygget til en nutidig skoles behov. Siden 2014 har vi udlejet midlertidige lokaler til landets skoler. Her kan du læse mere om vores to modulersystemer til skoler, se eksempler fra virkeligheden og læse om hvordan det er at leje af os.

Skolemoduler

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er udviklet med særligt høje krav til design, lyddæmpning, komfort og sikkerhed og fås i op til tre etager. Og dermed perfekt, hvis pladsen er begrænset.

S2000 er vores originalmodul til alle, som har brug for gode, funktionelle skolelokaler til den bedst mulige pris. Det fås i én eller to etager, overholder alle krav i BBR og kan leveres nøglefærdigt på 60 dage.

Referencer

Danmark midlertidig teknisk universitet

DTU, Danmarks Tekniske Universitet - Campus

Kgs. Lyngby
Expandia har i total entreprise udført 800 m2 kontorbygning for DTU Campus.
Læs mere
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Læs mere
Midlertidig skole

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Læs mere
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Læs mere
Moderne Expandia skolemoduler, modell S3000

Ekens skola

Hammarby sjöstad
Ekens skola mitt i Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt exempel på hur en skola för 450 elever snabbt byggs upp i tre våningar utan att kännas det minsta tillfällig.
Læs mere
Expandia skolemoduler Årstaskolen

Årstaskolan

Gullmarsplan, Stockholm
Med hele 81 S3000-moduler bygget sammen i tre etager, har Årstaskolan i Stockholm fået plads til at give eleverne en god skoledag med plads til både læring og leg.
Læs mere