Ny salgskonsulent i Expandia

Torben Faerch

En energibombe, der er vokset op i en gravemaskine – tag godt imod vores nye salgskonsulent, Camilla Vilhelmsen.

Fuld fart på og god energi. Camilla Vilhelmsen er lige landet på vores kontor i Kvistgård og klar til at komme ud at møde kunderne. Og selvom hun er helt ny i Expandia, er hun på ingen måde grøn i branchen.

”Jeg kommer fra udlejningsbranchen, hvor jeg har rådgivet om entreprenørmateriel og skurvogne i mange år. Så det segment har jeg godt styr på. Men der vil også være helt nye områder, som jeg glæder mig til at udforske og blive klogere på,” siger Camilla.

Byggeri i blodet

Under 10 procent af den samlede arbejdskraft i byggebranchen er kvinder. Men det er ikke noget, som Camilla tænker så meget over. For der har aldrig været tvivl om, at det var lige præcis den karrierevej, hun skulle gå ned ad.

Jeg har kørt gravemaskiner, siden jeg kunne gå.”

”Min fars bedste ven havde en entreprenørforretning, og jeg var med ude at hjælpe til i weekenderne som barn. Så jeg har kørt gravemaskiner, siden jeg kunne gå. Senere fik jeg job som maskinfører og sjakbajs,” siger hun og fortsætter:

"Byggebranchen har altid interesseret mig, og jeg synes, jeg er god til at skabe nye relationer. Det er det allervigtigste. Og selvom langt lyst hår ikke er hverdagskost på byggepladserne, så ser jeg det ikke som noget negativt. Tværtimod, så skiller man sig lidt ud fra mængden og bliver ofte genkendt, når man kigger forbi igen.”

Spiller med åbne kort

Camilla har nu haft et par uger til at komme på plads i Expandia. Som salgskonsulent går meget af arbejdsugen med udadvendte aktiviteter og kundemøder, men hun lægger også stor vægt på et hyggeligt og åbent arbejdsklima på kontoret.

”Det er vigtigt med et stærkt sammenhold, og at man kan gå til hinanden med stort og småt. Det fornemmer jeg, at man kan her. Jeg går meget op i, at man spiller med åbne kort, holder hvad man lover og ikke lader nogen hænge – det gælder både i forhold til kunder og kolleger,” siger Camilla

Jeg går meget op i, at man spiller med åbne kort, holder hvad man lover og ikke lader nogen hænge.”

”Her er en god kombination af forskellige typer, som alle kan sammen og virker glade for at være her. Det hele emmer af noget nyt og spændende, og jeg glæder mig til at komme ud og besøge både nye og eksisterende kunder,” fortæller hun med et smil.

Camilla begyndte som salgskonsulent hos os den 1. februar. Hun er 37 år og bor i Frederikssund med sin mand og to døtre – Julie på 13 og Freja på 15.

Er I på udkig efter midlertidige moduler med højt til loftet, masser af lys og effektiv ventilation? Så tag fat i Camilla på 40 91 12 24 eller camilla.vilhelmsen@expandia.dk.