Ny servicetekniker og lageransvarlig i Expandia

Torben Faerch

Flere friske kræfter er kommet til Kvistgård! Daniel Nevado er ny servicetekniker og lageransvarlig i Expandia Moduler A/S.

I Expandia vil vi møde vores kunder med et smil og god service. Uanset om det er mandag morgen, fredag eftermiddag, sommer eller vinter. Og den gode stemning og service har fået endnu et nøk op, nu hvor Daniel Nevado er startet som servicetekniker og lageransvarlig hos os.

Fuld fart fremad

Daniel Nevado er 28 år og kommer fra Helsingør. I 10 år har han arbejdet for Salling Group – først fem år i Føtex og så fem år i Bilkas servicecenter, hvor han har stået for lager og reklamation. Så Daniel er en problemløser, der er vant til at have fart på og få tingene til at ske, når kunder skal hjælpes videre.

”Jeg er bare glad for at arbejde, og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang,” siger han.

Serviceminded og selvkørende

Det er svært at være i dårligt humør, når man taler med Daniel Nevado. Han er en positiv og proaktiv person, som nyder at have friheden til selv at tage styring – uden at skulle en masse omveje først. Det er et perfekt match med den måde, vi arbejder på i Expandia.

Når Daniel ikke er på arbejde, tager han på vandreture med vennerne. Ikke så meget på grund af naturoplevelsen – det er mere kammeratskabet, der trækker ham op og ned ad de svenske fjelde.

Velkommen til Expandia, Daniel!