Ny projektchef i Expandia

Torben Faerch

Vi er glade for at byde velkommen til Jeppe Grenåe, der er ny projektchef i Expandia Moduler A/S.

Jeppe Grenåe trådte sine første skridt i byggebranchen som svagstrømstekniker. Næste stop: En ingeniøruddannelse på DTU. Siden har han haft flere logoer på visitkortet og store byggeprojekter på CV’et – alt fra Den Kongelige Opera til boligprojekter i AB Ejendomme. Jeppe ser frem til et nyt kapitel i Expandia, hvor det nu skal handle om midlertidigt byggeri:

”Mange af mine tidligere projekter har løbet over flere år, så det bliver nyt for mig at arbejde med helt korte byggeperioder, hvor man virkelig kan få noget ud over rampen. Det glæder jeg mig meget til,” siger Jeppe Grenåe.

Et stærkt fundament
Jeppe Grenåe har haft egen virksomhed, så han er vant til at tage styring, få ender til at mødes og følge projekter til dørs i en dynamisk hverdag. Et stærkt fundament i rollen som projektchef hos Expandia.

”Der er virkelig fart på i øjeblikket og mange nye projekter på vej, så det handler først og fremmest om at skabe struktur og overblik. Det er her, jeg kan bidrage med mine idéer og erfaringer,” fortæller Jeppe Grenåe.

Det rigtige match
Hos Jeppe Grenåe er der ingen tvivl om, at Expandia er det rigtige match. Der var især to ting, han bed mærke i fra start:

”Erfaring har lært mig, at hvis man vil have arbejdsglæde ind i hverdagen, er man nødt til at investere i medarbejderne og behandle hinanden ordentligt. Det lægger Expandia stor vægt på, og det smitter af på hele organisationen og ens ansigt udadtil,” forklarer han.

”Expandia oplever stor vækst, og vi har en ambition om at blive ved med at udvide og udvikle os. Det er her, at jeg føler, jeg har meget at byde ind med. Hvis det kun handlede om at drifte, var jeg ikke den rigtige til jobbet,” siger han og smiler.

Jeppe Grenåe begyndte som projektchef den 1. oktober. Han er 49 år og bor i Værløse med sin kone, to børn og hunden Bessie.