det tekniske universitet i Luleaa

384 moduler opsat på rekordtid

Torben Faerch

I 2020 lagde vi sidste hånd på en af vores største og hurtigste opgaver nogensinde.

Det Tekniske Universitet i Luleå havde brug for nye lokaler. Kravene fra ejendomsadministratoren, Akademiska Hus, var enkle: Høj kvalitet og hurtig levering. 

384 Expandia K2000-moduler, med et samlet areal på mere end 10.000 m2, blev på få måneder monteret i samarbejde med Akademiska hus, Green Cargo og vores samarbejdspartnere. 

De i alt 273 kontormoduler og 111 skolemoduler er skræddersyede, så de passer til universitetets forskellige aktiviteter og behov.   

”Projektet var en stor udfordring, men vi har virkelig været imponerede over vores kundes løsningsorienterede tilgang. Alle involverede parter har været både hurtige og målrettede. Det kan let komme til at lyde som en kliché, men det er altid dejligt at opleve, hvad man kan opnå gennem et godt samarbejde,” siger Johan Vetterskog, projektleder hos Expandia.

Grøn transport

Opgaven var ikke kun speciel på grund af størrelsen. For samtlige moduler blev, som en del af vores arbejde med at reducere CO2-udledning, transporteret over 1.000 km fra vores fabrik i Värmlandsbro til Luleå med tog. 

Se filmen om transporten her.