Modulsystem S2000

Expandia S2000 populært modulsystem til skoler
LIGE SÅ GOD SOM EN HELT ALMINDELIG SKOLE

S2000 er vores populære modulsystem til skoler og skabt til at fungere mindst lige så godt som en rigtig bygning. Du kan få modulet i to varianter, alt efter om det skal have indvendig gang eller svalegang med egne indgange. Kvadratmetrene udnyttes optimalt, og i begge modulvarianter har du mulighed for store luftige klasselokaler og mindst ét mindre rum, der fx kan bruges som gruppelokale.

Grundplaner

Modulerne kan naturligvis tilpasses til jeres behov. Måske vil I gerne flytte en væg eller lave et ekstra rum? Eller måske har I behov for, at hver trin skal have egen entré og garderobe eller et fælles gangareal? Se på vores forslag til grundplaner, eller kontakt os. Så tegner vi en løsning, der passer optimalt til jer og jeres behov, helt uden beregning.

Udstyr og tilvalg

Vores skolemoduler er som standard forsynet med det meste af hvad, der behøves for at drive en skole i en kortere eller længere periode.

I klasselokalerne er der komplet AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle. Lokalerne er lyse og luftig og lavet så de har en god lydabsorption og god belysning.

Man kommer til entréen ad en trappe, og for de, der har brug for det, er der også en rampe med gelænder. Over entrédøren er der et beskyttende halvtag og belysning, der styres af et skumringsrelæ.

Solpaneler til Expandia børnehave-, skole- og kontormoduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores skolepavilloner også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer