• TÆNK HØJT

  Med Expandia S3000 lancerer vi vores første skolemodul i tre etager. Modulet er udviklet for at give dig al den plads, du har brug for, uanset grundareal. Grundarealer er en dyr mangelvare. Fremtiden ligger derfor i at bygge i højden. Med 3 etager får du 50 % mere plads på samme grundareal.

 • TÆNK HØJT KONCENTRATION

  Et behageligt lydmiljø er utrolig vigtigt for at kunne koncentrere sig. Med S3000 har vi med gennemgående solide materialer og lydabsorption skabt en akustik, der bidrager til et roligt miljø med god trivsel for alle i skolen.

 • TÆNK HØJT TRIVSEL

  S3000 har et skolemiljø, man længes efter. Klasseværelsernes vinduer går fra loft til gulv og giver et bedre lysindfald, der skaber et miljø med masser af lys og luft. LED-armaturerne med lysdæmpning betyder, at lysstyrken kan tilpasses efter behov. Alt sammen for at hjælpe eleverne med at holde sig vågne og opmærksomme.

 • TÆNK HØJT LUFTKVALITET

  God luftkvalitet burde være en selvfølge i en moderne skole, da det giver kvikke elever og skærper sanserne. Derfor har vi til S3000 skabt et helt nyt udluftningsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling.

 • TÆNK HØJT EFFEKTIVITET

  Vi har generelt haft energieffektivitet i tankerne, da vi designede S3000. Både for miljøets og økonomiens skyld, men også så du kan have det godt, når du bruger vores skolemiljøer og udnytter deres egenskaber. Alt i alt er S3000 måske markedets mest energieffektive produkt.

 • TÆNK HØJT SIKKERHED

  Sikkerheden er det sidste, nogen skal tænke på, når de går i skole. Derfor er sikkerheden i S3000 den bedste, vi nogensinde har haft. Modulerne tåler snelastzone 4,5 og modstår snebelastningerne i selv det nordligste Sverige. Endvidere har konstruktionen gennemgået omfattende brandtests og er klasse BR1-godkendt af Sveriges tekniske brandforskningsinstitut SP Fire.

Modulsystem S3000

NÆSTE GENERATIONS MODULSYSTEM

Expandia S3000 er bygget til at give jer al den plads, I har brug for. Det er vores mest moderne skolemodul, skabt ud fra vores kunders ønsker og fremtidens krav. Resultatet er et solidt og robust modul med en unik konstruktion, og et udseende som en rigtig bygning. S3000 holder et højt niveau overalt – både hvad angår kvalitet, trivsel og sikkerhed. Velkommen til fremtidens skoler.

Grundplaner

Et godt klasselokale giver eleverne ro til at lære og til at koncentrere sig. Derfor har vi fokuseret på et godt lysindfald, et roligt og støjsvagt læringsmiljø og en effektiv udluftning. I S3000 er rummene planlagt, så de er lette at møblere, og der er naturligvis masser af muligheder for at variere udformningen af lokalerne.

Udstyr og tilvalg

Som standard indeholder vores skolemoduler det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole. I kortere eller længere tid.

Klasselokalerne har AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle. Lokalerne er lyse og luftige og har god lydabsorbering og en god generel belysning.

Indgangen til skolemodulet sker via en trappe eller, for de der har brug for det, en rampe med gelænder. Over indgangsdøren er der monteret en beskyttende dørbaldakin og indbygget lys, som kan tændes og slukkes med et skumringsrelæ.

 • Teknisk beskrivelse S3000

  MODULMÅL

  Modul ydermål:
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Indvendig loftshøjde 2,7m.

  VENTILATION

  Ventilation via centralt placeret ventilationsanlæg, som er dimensioneret til minimum 30 personer. Ventilationsanlægget har indbyggede filtre og varmeveksler.

  OPVARMNING

  Opvarmning med el-radiator, der reguleres via indbygget elektronisk termostat.

  SOLAFSKÆRMNING

  Alle vinduer er forsynet med persienner.

  BELYSNING

  Belysning med LED-armaturer der er dimensioneret til 500 lux. Klasselokaler er udstyret med lysdæmper og gangarealer er udstyret med bevægelsescensor.
  Belysning på WC og i rengøringsrum mv. er ligeledes LED.
  Udendørsbelysning i LED ved entredør, som styres af skumringsrelæ eller normal afbryder.

  AKUSTIK

  Loft er udført som akustikloft i klasselokaler med Knauf Danoline type
Tectopanel Tangent med lydabsorptionsfaktor bedre end 0,6 alfa P.
  Alle klasselokaler er udstyret med lydabsoberende opslagstavle af typen Lintex EDGE WALL.
Gangarealer er udstyret med støjdæmpende gulvbelægning.

  EL-INSTALLATION

  Hver skoleenhed tilsluttes med 32 amp. Modulerne sammenkobles indbyrdes i modulsamlingerne.

  FUNDERING / SOKKELINDÆKNING

  Fundering udføres med 5 stk langsgående funderingspæle eller anden form for projekt specifik funderingsplan.
  Sokkelindækning udføres ventileret med Cembrit.

Kontormoduler fra Expandia
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores skolepavilloner også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer

Skolen ved havet

Hundested
Privatskolen Skolen ved havet i Hundested, havde brug for et ekstra klasselokalefordi de oplevede ekstraordinær stor tilgang af elever.
Læs mere

Lystrup Skolen

Århus
Århus Kommune havde behov for midlertidige klasselokaler, i forbindelse med renoveringen af Lystrup Skolen.Der blev opstillet 22 moduler af typen S2000, hvilket resulteret i 616 m2 fordelt på 2 etager med i alt 8 klasselokaler.
Læs mere

Sophienborg Skole

Hillerød
Hillerød Kommune stod med et akut pladsproblem og manglede 2 midlertidige klasselokaler. Efter at Expandia vandt udbuddet, gik vi i åben dialog med Hillerød kommune og fandt den idelle løsning sammen.
Læs mere
Danmark midlertidig teknisk universitet

DTU, Danmarks Tekniske Universitet – Campus

Kgs. Lyngby
Expandia har i total entreprise udført 800 m2 kontorbygning for DTU Campus.
Læs mere
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Nya Vikenskolan

Höganäs kommun
Den befintliga Vikenskolan behövde både renoveras och byggas ut för att få plats med fler elever. Man valde att bygga upp en stor tillfällig skola med hjälp av Expandias moduler.
Læs mere
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsiden Skole

Kongsberg
Vestsiden Ungdomsskole i Kongsberg var väldigt gammal och sliten och man beslöt att man på två år skulle riva den gamla skolan och bygga upp en ny på samma plats.
Læs mere
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Læs mere
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelberga skola

Ängelholms kommun
Det råder brist på skollokaler i Ängelholms kommun. Då behoven har varierat över tid har man valt att bygga paviljonger i etapper med Expandias tillfälliga skolmoduler.
Læs mere
Midlertidig skole

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Læs mere
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Læs mere