• TÆNK HØJT

  Expandia S3000 er vores første skolemodul, der kan stables i tre etager. Det er skabt ud fra vores kunders ønsker og krav og udviklet, så det giver masser af plads – også selv om du kun har få kvadratmeter at placere dine lokaler på. Med Expandia S3000 får du et modul, som ligner en rigtig bygning, og som faktisk er lige så rar at være i.

 • TÆNK HØJ KONCENTRATION

  Vi ved, at et lavt støjniveau er noget af det vigtigste for at skabe høj koncentration. Derfor har vi designet Expandia S3000 med en lang række støjdæmpende materialer, som giver de bedste rammer for et godt inde- og indlæringsmiljø – og en god hverdag for alle.

 • TÆNK HØJ TRIVSEL

  S3000 har et skolemiljø, man længes efter. Klasseværelsernes vinduer går fra gulv til loft og giver et bedre lysindfald med masser af lys og luft. LED-armaturer med lysdæmpning kan tilpasse lysstyrken til aktiviteten i lokalet. Det hjælper med til at holde eleverne nysgerrige og opmærksomme.

 • TÆNK HØJ LUFTKVALITET

  Ren og frisk luft skærper sanserne og er nøglen til et godt indlæringsmiljø. Derfor har vi i Expandia S3000 skabt et helt nyt ventilationsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling. Så kan flere være sammen i klasseværelser og grupperum – uden at det går ud over den friske luft.

 • TÆNK HØJ EFFEKTIVITET

  Vi har tænkt høj energieffektivitet ind i vores nye Expandia S3000. Ikke kun for miljøets og økonomiens skyld, men for at alle kan have det godt med at bruge vores skolemoduler. Alt i alt er S3000 måske markedets mest miljø- og energieffektive modul.

 • TÆNK HØJ SIKKERHED

  Når man går i skole, skal sikkerheden være en selvfølge. Og den skal være høj. I Expandia S3000 er modulernes facade lavet af højtrykspresset stenuld, og de nye materialer har været igennem omfattende brandtests og er klasse BR1-godkendt af Sveriges tekniske brandforskningsinstitut SP Fire.

Modulsystem S3000

NÆSTE GENERATIONS MODULSYSTEM

Expandia S3000 er bygget til at give jer al den plads, I har brug for. Det er vores mest moderne skolemodul, skabt ud fra vores kunders ønsker og fremtidens krav. Resultatet er et solidt og robust modul med en unik konstruktion, og et udseende som en rigtig bygning. S3000 holder et højt niveau overalt – både hvad angår kvalitet, trivsel og sikkerhed. Velkommen til fremtidens skoler.

Grundplaner

Et godt klasselokale giver eleverne ro til at lære og til at koncentrere sig. Derfor har vi fokuseret på et godt lysindfald, et roligt og støjsvagt læringsmiljø og en effektiv udluftning. I S3000 er rummene planlagt, så de er lette at møblere, og der er naturligvis masser af muligheder for at variere udformningen af lokalerne.

Udstyr og tilvalg

Som standard indeholder vores skolemoduler det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole. I kortere eller længere tid.

Klasselokalerne har AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle. Lokalerne er lyse og luftige og har god lydabsorbering og en god generel belysning.

Indgangen til skolemodulet sker via en trappe eller, for de der har brug for det, en rampe med gelænder. Over indgangsdøren er der monteret en beskyttende dørbaldakin og indbygget lys, som kan tændes og slukkes med et skumringsrelæ.

Kontormoduler fra Expandia
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores skolepavilloner også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer

Skolen ved havet

Hundested
Privatskolen Skolen ved havet i Hundested, havde brug for et ekstra klasselokalefordi de oplevede ekstraordinær stor tilgang af elever.
Læs mere

Lystrup Skolen

Århus
Århus Kommune havde behov for midlertidige klasselokaler, i forbindelse med renoveringen af Lystrup Skolen.Der blev opstillet 22 moduler af typen S2000, hvilket resulteret i 616 m2 fordelt på 2 etager med i alt 8 klasselokaler.
Læs mere

Sophienborg Skole

Hillerød
Hillerød Kommune stod med et akut pladsproblem og manglede 2 midlertidige klasselokaler. Efter at Expandia vandt udbuddet, gik vi i åben dialog med Hillerød kommune og fandt den idelle løsning sammen.
Læs mere
Danmark midlertidig teknisk universitet

DTU, Danmarks Tekniske Universitet – Campus

Kgs. Lyngby
Expandia har i total entreprise udført 800 m2 kontorbygning for DTU Campus.
Læs mere
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Nya Vikenskolan

Höganäs kommun
Den befintliga Vikenskolan behövde både renoveras och byggas ut för att få plats med fler elever. Man valde att bygga upp en stor tillfällig skola med hjälp av Expandias moduler.
Læs mere
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsiden Skole

Kongsberg
Vestsiden Ungdomsskole i Kongsberg var väldigt gammal och sliten och man beslöt att man på två år skulle riva den gamla skolan och bygga upp en ny på samma plats.
Læs mere
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Læs mere
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelberga skola

Ängelholms kommun
Det råder brist på skollokaler i Ängelholms kommun. Då behoven har varierat över tid har man valt att bygga paviljonger i etapper med Expandias tillfälliga skolmoduler.
Læs mere
Midlertidig skole

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Læs mere
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Læs mere