• TÆNK HØJT

  Med Expandia S3000 lancerer vi vores første skolemodul i tre etager. Modulet er udviklet for at give dig al den plads, du har brug for, uanset grundareal. Grundarealer er en dyr mangelvare. Fremtiden ligger derfor i at bygge i højden. Med 3 etager får du 50 % mere plads på samme grundareal.

 • TÆNK HØJT KONCENTRATION

  Et behageligt lydmiljø er utrolig vigtigt for at kunne koncentrere sig. Med S3000 har vi med gennemgående solide materialer og lydabsorption skabt en akustik, der bidrager til et roligt miljø med god trivsel for alle i skolen.

 • TÆNK HØJT TRIVSEL

  S3000 har et skolemiljø, man længes efter. Klasseværelsernes vinduer går fra loft til gulv og giver et bedre lysindfald, der skaber et miljø med masser af lys og luft. LED-armaturerne med lysdæmpning betyder, at lysstyrken kan tilpasses efter behov. Alt sammen for at hjælpe eleverne med at holde sig vågne og opmærksomme.

 • TÆNK HØJT LUFTKVALITET

  God luftkvalitet burde være en selvfølge i en moderne skole, da det giver kvikke elever og skærper sanserne. Derfor har vi til S3000 skabt et helt nyt udluftningsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling.

 • TÆNK HØJT EFFEKTIVITET

  Vi har generelt haft energieffektivitet i tankerne, da vi designede S3000. Både for miljøets og økonomiens skyld, men også så du kan have det godt, når du bruger vores skolemiljøer og udnytter deres egenskaber. Alt i alt er S3000 måske markedets mest energieffektive produkt.

 • TÆNK HØJT SIKKERHED

  Sikkerheden er det sidste, nogen skal tænke på, når de går i skole. Derfor er sikkerheden i S3000 den bedste, vi nogensinde har haft. Modulerne tåler snelastzone 4,5 og modstår snebelastningerne i selv det nordligste Sverige. Endvidere har konstruktionen gennemgået omfattende brandtests og er klasse BR1-godkendt af Sveriges tekniske brandforskningsinstitut SP Fire.

Modulsystem S3000

NÆSTE GENERATIONS MODULSYSTEM

Expandia S3000 er bygget til at give jer al den plads, I har brug for. Det er vores mest moderne børnehavemodul, skabt ud fra vores kunders ønsker og fremtidens krav. Resultatet er et solidt og robust modul med en unik konstruktion, og et udseende som en rigtig bygning. S3000 holder et højt niveau overalt – både hvad angår kvalitet, trivsel og sikkerhed. Velkommen til fremtidens børnehaver.

Grundplaner

Ro til koncentration og lyst til bevægelse er vigtigt for trivslen i en børnehave. Derfor har vi fokuseret på et godt lysindfald, et roligt og støjsvagt læringsmiljø og en effektiv udluftning. I S3000 er rummene planlagt, så de er lette at møblere, og der er naturligvis masser af muligheder for at variere udformningen af lokalerne.

Udstyr og tilvalg

Som standard indeholder vores børnehavemoduler det meste af det, der er brug for i en velfungerende børnehave. I kortere eller længere tid.

AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle er en selvfølge. Lokalerne er lyse og luftige og har god lydabsorbering og en god generel belysning.

Indgangen til børnehavemodulet sker via en trappe eller, for de der har brug for det, en rampe med gelænder. Over indgangsdøren er der monteret en beskyttende dørbaldakin og indbygget lys, som kan tændes og slukkes med et skumringsrelæ.

 • Teknisk beskrivelse S3000

  MODULMÅL

  Modul ydermål:
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Indvendig loftshøjde 2,7m.

  VENTILATION

  Ventilation via centralt placeret ventilationsanlæg, som er dimensioneret til minimum 30 personer. Ventilationsanlægget har indbyggede filtre og varmeveksler.

  OPVARMNING

  Opvarmning med el-radiator, der reguleres via indbygget elektronisk termostat.

  SOLAFSKÆRMNING

  Alle vinduer er forsynet med persienner.

  BELYSNING

  Belysning med LED-armaturer der er dimensioneret til 500 lux. Klasselokaler er udstyret med lysdæmper og gangarealer er udstyret med bevægelsescensor.
  Belysning på WC og i rengøringsrum mv. er ligeledes LED.
  Udendørsbelysning i LED ved entredør, som styres af skumringsrelæ eller normal afbryder.

  AKUSTIK

  Loft er udført som akustikloft i klasselokaler med Knauf Danoline type
Tectopanel Tangent med lydabsorptionsfaktor bedre end 0,6 alfa P.
  Alle klasselokaler er udstyret med lydabsoberende opslagstavle af typen Lintex EDGE WALL.
Gangarealer er udstyret med støjdæmpende gulvbelægning.

  EL-INSTALLATION

  Hver skoleenhed tilsluttes med 32 amp. Modulerne sammenkobles indbyrdes i modulsamlingerne.

  FUNDERING / SOKKELINDÆKNING

  Fundering udføres med 5 stk langsgående funderingspæle eller anden form for projekt specifik funderingsplan.
  Sokkelindækning udføres ventileret med Cembrit.

solpaneler expandia moduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores børnehavepavilloner også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer

Utelek forran midlertidig barnehage med høyblokk i bakgrunn

Fsk Storseglet

Hammarby sjöstad
Hammarby Sjöstad fick sommaren 2013 stor brist på förskoleplatser. SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, hyrde in 58 st Expandiamoduler för att möta behovet.
Læs mere
Hvite og grå moduler

Solgläntans fsk

Långaryd, Hylte kommun
Det råder brist på förskolelokaler i Hylte kommun och eftersom behoven varierar över tid så är moduler är en flexibel och bra lösning som kan variera år från år i storlek.

Læs mere
modulbarnehage expandia

Smaragdgatans fsk

Västra Frölunda
I Västra Frölunda ligger Smaragdgatans förskola. En förskola som består av 8 avdelningar och mottagningskök, totalt 43 st. S2000-moduler i ett plan.
Læs mere
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordala Förskola

Halmstad Kommun
Precis vid Travet i Halmstad ligger Nordala förskola som öppnades i augusti 2017. Två fristående paviljonger som är uppbyggda av Expandias förskolemoduler, S2000.
Læs mere
paviljong barnehage expandia

Förskolan Milot

Sundbyberg
Expandia fick genom sitt ramavtal med Sundbybergs Stad möjligheten att leverera förskolan Milot på drygt 1800 kvm för att lösa behovet av förskoleplatser i Ursvik.
Læs mere
Midlertidig skole

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Læs mere
mariehäll midlertidig barnehage S2000

Fsk Dartanjangs gata

Bromma
Bristen på förskoleplatser i Mariehällsområdet är stor och Expandias förskolemoduler har tillfälligt löst problemet. Fem avdelningar med eget tillagningskök och plats för 90 barn.
Læs mere