Modulsystem B2000

Expandia beboelsesmodul B2000 - omsorgsbolig
RUM AT TRIVES I – FOR ALLE

Vores boligmoduler kan bruges på mange forskellige måder. Som separate værelser i rum med fælles gangareal eller som lejlighed med eget køkken og egen indgang. De fungerer godt som plejeafdeling i en omsorgsbolig.

Grundplaner

Vores boligmoduler fås i en basismodel, der kan udbygges med trinnette, køkken eller flere rum. De kan kombineres og bygges i en eller to etager. B2000 boligmodulet er handicapvenligt og opfylder naturligvis alle gældende regler.

Udstyr og tilvalg

Vores boligmoduler leveres i standardversioner, men kan naturligvis udbygges med et eller flere tilvalg. Du har måske brug for køkken med køleskab og fryser, eller bare mere opbevaringsplads. Næsten alt er muligt i B2000.

Solpaneler til Expandia børnehave-, skole- og kontormoduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores beboelsesmoduler også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af modulerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer

Midlertidige flyktningboliger

Flygtningeboliger

Hørsholm
10 flygtningeboliger med eget køkken og udendørsplads.
Læs mere
Paviljong på jord

Asylscenter Rødby

Rødby
Udlændingestyrelsen havde et stort behov for ekstra boliger til asylansøgere. Løsningen blev speciel byggede moduler, med en indretning, som kunne leve op til de krav bygherre havde på det eksakte projekt.
Læs mere
Boligpaviljong med balkong og saltak

Vidingehem Bo

Växjö
Växjö kommun hade år 2007 brist på vårdplatser och Expandias boendemoduler passade perfekt. 34 st lägenheter i två våningar blev resultatet.
Læs mere
Expandia boligmoduler, omsorgsbolig i vingåker

SÄFSTA HILL

Vingåker
I Vingåker finns 6 Expandialägenheter. Varje lägenhet är ljus och luftig på 57 kvm och har två rum med eget kök, toalett och entré.
Læs mere
äldreboende i moduler

Rum i korridor, 37 kvm

Inspirationsbilder
Ett 37 kvm rum i korridor med eget pentry och handikappanpassat badrum. Perfekt som exempelvis vård- och omsorgsboende, demensboende eller integrationsboende.
Læs mere
Expandia moduler Rødby

Asylcenter Rødby

Rødby
På grund av den stora asylinvandringen hade Danmarks migrationsverk ett stort behov av snabbt få fram bra bostäder. Lösningen blev specialbyggda moduler från Expandia.
Læs mere