Modulsystem S2000

Expandia midlertidige lokaler til børnehave
PLADS TIL LEG OG UDVIKLING

Vores børnehavemoduler kan bruges af både små og store børnehaver. Planløsningerne er meget populære, og for os er det en selvfølge, at der som standard både er køkken og gulvvarme i en velfungerende børnehave. I S2000 udnyttes pladsen optimalt for at give rum til fællesaktiviteter, leg, spisning eller måske højtlæsning.

Grundplaner

Modulerne kan naturligvis tilpasses til jeres behov. Måske vil I gerne flytte en væg eller lave et ekstra rum? Eller måske har I behov for, at hver afdeling skal have egen entré og garderobe eller et fælles gangareal? Se på vores forslag til grundplaner, eller kontakt os. Så tegner vi en løsning, der passer optimalt til jer og jeres behov, helt uden beregning.

Udstyr og tilvalg

Som standard er vores moduler udstyret med det, der skal til, for at jeres børnehave kan fungere.

Til hver afdeling hører et køkken med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine og emhætte. I garderoben er der knager og hylder med plads til 20 børn. Der er også siddebænke til at lette af- og påklædning og naturligvis tørreskab og vask. Puslerummet er udstyret med hæve/sænke puslebord, vask, toilet og håndvask.

Desuden er der to separate toiletrum og indlagt gulvvarme i alrum og legerum for at give en jævn varmefordeling. Samtlige værelser er forsynet med indvendige persienner. Udvendigt er der en trappe og rampe med gelænder, baldekin over entréen samt belysning ved hovedindgangen.

Expandia børnehavepavilloner
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores børnehavepavilloner også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer