Modulsystem B2000

Expandia beboelsesmodul B2000 - omsorgsbolig
RUM AT TRIVES I – FOR ALLE

Vores boligmoduler kan bruges på mange forskellige måder. Som separate værelser i rum med fælles gangareal eller som lejlighed med eget køkken og egen indgang. De fungerer godt som plejeafdeling i en omsorgsbolig.

Grundplaner

Vores boligmoduler fås i en basismodel, der kan udbygges med trinnette, køkken eller flere rum. De kan kombineres og bygges i en eller to etager. B2000 boligmodulet er handicapvenligt og opfylder naturligvis alle gældende regler.

Udstyr og tilvalg

Vores boligmoduler leveres i standardversioner, men kan naturligvis udbygges med et eller flere tilvalg. Du har måske brug for køkken med køleskab og fryser, eller bare mere opbevaringsplads. Næsten alt er muligt i B2000.

Solpaneler til Expandia børnehave-, skole- og kontormoduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores beboelsesmoduler også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af modulerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer