• Arbejde hos Expandia

    Genkender du dig selv i vores værdier: tryghed, engagement og fællesskab? Ønsker du at være en del af en kultur, hvor vi er oprigtigt interesserede, støtter hinanden og har det sjovt på arbejdet? Så er Expandia måske din næste arbejdsgiver! Du finder vores ledige stillinger nedenfor.

EXPANDIAÅNDEN

En stærk virksomhedskultur skaber høj trivsel, tilfredse kunder og tilfredse medarbejdere. For os er det ikke raketvidenskab, vi har fra starten værnet om en stærk virksomhedskultur, hvor kunden er i fokus og vores medarbejdere får lov til at tage ansvar, udvikle sig og have det godt. Vores kultur er ikke bare pæne ord på et stykke papir, men vores kultur afspejler, hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og os selv. Vi kalder vores virksomhedskultur for Expandia-ånden!

MEDARBEJDERNE TALER

”For mig er Expandia-ånden, at vi er der for hinanden uanset om der er travlt på arbejdet, eller knas på hjemmefronten, så bakker vi hinanden op.”

Camilla Vilhelmsen
Salgskonsulent

NOGLE AF VORES FORDELE

Bonus

Hos os har du gode muligheder for bonus, der udbetales årligt.

Ferie

Hos os tilbydes du 5 ugers ferie og 5 feriefridage.

Firmabil

I de fleste af vores tjenester tilbyder vi dig muligheden for at få en firmabil i henhold til vores gavmilde bilpolicy.

Sundhedsforsikring

Du har mulighed for at tegne sundhedsforsikring hos os.

Pension

Ønsker du at supplere din pension? Hos Expandia tilbyder vi en fordelagtig pensionsordning.

Personaleaktiviteter

Vi har det sjovt både på og uden for arbejdet! Hos os kan du deltage i kickoffs, jubilæer, julefester, sommerfester og en masse andre sjove arrangementer.

Kompetenceudvikling

Vi ønsker, at du skal lykkes, for hvis du lykkes, så lykkes Expandia. Derfor tilbyder vi gode muligheder for kompetenceudvikling!

Kolleger - en stærk virksomhedskultur

Vi er overbeviste om, at du vil vælge os som arbejdsgiver på grund af vores fantastiske fællesskab og vores engagement i kunderne og hinanden.

MULIGHEDER HOS OS

Her opremser vi ledige stillinger hos Expandia lige nu. Finder du ingen stilling, der passer til dig? Send gerne en uopfordret ansøgning eller connect med os, så får du altid information, når der opstår nye ledige stillinger, der kunne være interessante for dig.

Vores kontorer

Vi blev grundlagt i Sverige i 1989 og er gennem årene vokset til at blive et af Nordens største selskaber inden for udlejning af midlertidige lokaler.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

Følg os på Facebook

Om Expandia

Vi blev grundlagt i Sverige i 1989 og er igennem årene vokset til at blive en af Nordens største virksomheder inden for udlejning af midlertidige lokaler. Vi er familieejet og har cirka 100 medarbejdere i koncernen. Vi tilbyder svenskeproducerede kontorer, skoler, børnehaver, sundhedsfaciliteter og boliger, der er tilpasset kundens behov. I dag har vi næsten 22.000 moduler i vores modulflåde, og vi kombinerer og genanvender vores moduler i flere cyklusser - det giver en firkantet løsning, der er helt cirkulær.