• Let at projektere

Byggeprojekter kan være en stor mundfuld for mange. Men vi har et koncept, som kan gøre det hele meget nemmere for jer.

Vi kalder det SKOLE PÅ 30 DAGE og KONTOR PÅ 30 DAGE. For så hurtigt kan vi tilpasse lokalerne til jeres behov og gøre dem klar til indflytning!

Expandia har opstillet midlertidige lokaler til

KLAR TIL INDFLYTNING PÅ 30 DAGE – SÅDAN GØR VI

Behovsanalyse

Vi starter altid med en behovsanalyse og projektering, hvor vi sammen finder den rigtige planløsning til jeres behov. Vi har styr på de statiske beregninger og hjælper med de dokumenter, I skal bruge til jeres byggetilladelse. For eksempel tegninger, arbejdsmiljøplaner, brandbeskrivelser og energiberegninger.

Projektgennemgang

Næste skridt er en projektgennemgang på jeres montagested sammen med vores projektleder. Her ser vi nærmere på mulighederne, jordbundsforhold og infrastruktur. Vi bruger gennemarbejdede tjeklister, som vi har udviklet specifikt til både skole- og kontormoduler.

Tidsplan

Efter projektgennemgangen laver vi en detaljeret tidsplan, hvor vi blandt andet tager højde for den tid, det tager at skaffe byggetilladelse og materialer. Andre vigtige elementer i tidsplanen er jordarbejde og transport. Og husk, at el- og vandforsyning skal bestilles i god tid.

Er der andre ting, I gerne vil have på plads, når I flytter ind – for eksempel låsesystemer og møblering – har vi det også med i tidsplanen.

Jord- og anlægsarbejder

I Expandia har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Vi kan hjælpe jer med både jord- og anlægsarbejder, tekniske installationer, indbruds- og brandalarmer, så I selv slipper for det.

Modulmontage

Vi klarer naturligvis hele modulmontagen og alt det udenom. Blandt andet transport, kranløft, opstilling af moduler, el, VVS, ventilation, maling og affaldshåndtering.

Løbende projektledelse

Undervejs i projektet arbejder vi tæt sammen med jeres kontrolansvarlige. På den måde sikrer vi løbende, at modulprojektet lever op til alle krav, så aflevering og godkendelse går hurtigt.

Overlevering

Inden I får overleveret lokalerne, gennemgår vi dem sammen med jer. Det er med til at sikre, at løsningen lever op til alt det, vi har aftalt. Er der fejl og mangler, så udbedrer vi dem, og I får også en gennemgang af modulernes udstyr og installationer.

Indflytning

Når alt er kommet på plads, og I er helt tilfredse med lokalerne, så er I klar til at flytte ind!

Lad os finde pladsen sammen!

Tænker I på at opstille moduler? Og har I brug for tegninger og forslag til løsninger, der kan hjælpe jer i gang?

Så lad os komme forbi og finde den bedste plads sammen. Helt gratis og uforpligtende!

Derfor skal du vælge Expandia

Her er seks gode grunde til at vælge Expandia, når du har brug for midlertidig plads.

TEGN DIT NYE KONTOR – PÅ 5 MINUTTER

Lav dit nye kontor med vores tegnemodul. Prøv dig frem, se løsningen og få prisen på plads med det samme!

5 områder vi gør ekstra meget ud af

Vores midlertidige moduler skal være mindst lige så gode som permanent byggeri. Derfor har vi lagt ekstra meget vægt på fem områder. Klik på de hvide punkter og læs mere.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

SE VORES LØSNINGER!

Siden vi startede for mere end 30 år siden, har vi leveret tusindvis af midlertidige lokaler til børnehave, skole, kontor, bolig og pleje i hele Norden. Her kan du se nogle af de løsninger, vi har opstillet for vores kunder.