Byg grønt med skolemoduler fra Expandia

Torben Faerch

Mød os på Building Green i Aarhus og hør om markedets måske mest energieffektive skolemodul – S3000.

Vi er igen på plads, når Building Green slår dørene op på Centralværkstedet i Aarhus den 15.-16. juni. I syv år har vi arbejdet systematisk med at mindske miljøpåvirkningen – blandt andet ved hele tiden at nytænke måden, som vores moduler bliver udviklet, produceret, vedligeholdt og renoveret på.

”Vi kommer aldrig i mål! Og det skal vi heller ikke, når det kommer til den grønne omstilling. Men i Expandia arbejder vi benhårdt på at skubbe den grønne indsats ud i hele værdikæden og hele tiden gøre tingene bedre, smartere og mere bæredygtigt. Det er vores nyeste skolemodul et godt eksempel på,” forklarer Torben Færch, adm. direktør i Expandia Moduler A/S.

GOD ENERGI!

Bedre isolering i vægge, lofter og gulve. Smartere vinduer og døre. LED-armaturer. Og et nyudviklet ventilationsanlæg med større kapacitet. I S3000-modulet fra Expandia har vi tænkt høj energieffektivitet ned til mindste detalje.

”Med S3000 er vi gået all-in og har udviklet markedets måske mest energieffektive skolemodul. Ikke kun for miljøet og økonomiens skyld, men for at alle kan bruge et S3000-modul med god samvittighed. Og hvis man vil man sigte endnu højere i forhold til miljø og energi, kan man også få installeret solpaneler på taget,” fortæller Torben Færch.

LÆS OGSÅ: EN GOD IDÈ ER BLEVET TIL NÆSTEN 25.000 MODULER

MATERIALER MED OMTANKE

S3000 er bygget i træ, som ikke kun er let at genanvende, men også lagrer CO2 og minimerer miljøbelastningen i forhold til produktionen af andre byggematerialer. Og vores skolemodul er designet med en række støjdæmpende tiltag, som giver de bedste rammer for både elever og lærere.

”At kunne koncentrere sig er nøglen til god undervisning og indlæring. Ved at gennemtænke vores design og materialer har vi skabt et modul med høj lydreduktion. Modulet har blandt andet lydabsorberende loftsplader, vibrationsdæmpende gulve og specialudviklede gangmåtter, som mindsker trinstøj,” forklarer Torben Færch.

LÆS OGSÅ: FEM MYTER OM MODULER

SKAB DIT EGET MODULUNIVERS

”Man kan sætte sit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for elevernes udvikling. S3000-modulerne kan stables i tre etager og sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller som store og åbne lokaler. Med alt fra klasse- og faglokaler til bibliotek, omklædningsrum, køkken og kantine. Kun fantasien sætter grænser,” slutter Torben Færch.

Du kan møde os på stand nummer 1 på Building Green i Aarhus. Tilmeld dig gratis her