byens-steinerskole-i-moduler

Byens Steinerskole slap kreativiteten løs

Torben Faerch

I vores skolemoduler er der højt til loftet i mere end én forstand. For det er muligt at sætte sit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for børnenes udvikling.

Siden 1987 er Expandia gået forrest i udviklingen af midlertidige skolemoduler i Norden. Modulerne opstilles på skoler over hele landet – senest til Byens Steinerskole i København, der havde gjort sit forarbejde gennem en grundig markedsanalyse.

”Vi sammenlignede modulleverandører på både pris, leveringsevne, indretning og æstetik, og det var Expandia og et andet firma, som scorede flest point i analysen. I den indledende proces oplevede vi en rigtig god service og forståelse fra Expandia i forhold til dét, vi gerne ville. For det var ikke bare et spørgsmål om, at vi skulle have opbevaret nogle medarbejdere, men at vi også skulle have skabt det rigtige rum til børnene,” siger Frederikke Larsson, der er skoleleder på Byens Steinerskole.

Moduler med personligt touch

I alt 60 moduler blev leveret til Byens Steinerskole og opstillet i en U-form rundt om skolegården, hvor en stor og nybygget træterrasse skaber en naturlig sammenhæng mellem modulerne og det åbne legeområde. I valget af vores skolemoduler blev der netop lagt vægt på, at skolen kunne sætte sit eget præg på modulbyggeriet både indvendigt og udvendigt, og at der kom masser af dagslys ind i lokalerne.

”Vi er en skole, der har et pædagogisk værdisæt, hvor bæredygtighed er meget vigtigt. Det var derfor et stort plus, at vi for eksempel kunne få træfacader på modulerne og gennemlyste rum med vinduer på begge sider,” fortæller Frederikke Larsson.

Hurtigt, enkelt og skalerbart

I øjeblikket er de sidste detaljer ved at falde på plads, så Byens Steinerskole kan byde eleverne velkommen til det nye skoleår. Som nystartet skole kan det være svært at forudsige pladsbehovet, men med midlertidige moduler er det muligt at justere pladsen løbende, så man kun betaler for de kvadratmeter, der er brug for.

”Det er nogle virkelig rare rum at være i, og det er en stor fordel for os, at vi hurtigt og enkelt kan udvide eller gøre rummene mindre,” fortæller Frederikke Larsson.

”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Expandia, der har været meget imødekommende og professionelle i hele forløbet. Og de har været hurtige til at reagere, når der har været behov for justeringer. Så det har været et meget behageligt samarbejde, hvor de har holdt, hvad de har lovet,” slutter hun.

expandia-steinerskole-moduler
byens-steinerskole-moduler
byens-steinerskole-pavillon
expandia-steinerskole-modulbyggeri