expandia-gode-grunde-til -at-leje-skolemoduler

7 gode grunde til at leje Expandia-skolemoduler

Torben Faerch

Står du og mangler ekstra kvadratmeter til eleverne? Her har du syv gode grunde til at leje midlertidige skolemoduler fra Expandia.


1. Skab dit eget modulunivers

Med vores skolemoduler kan du sætte dit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for elevernes udvikling. Modulerne kan sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller som store og åbne lokaler. Med alt fra klasse- og faglokaler til bibliotek, omklædningsrum, køkken og kantine. Kun fantasien sætter grænser.


2. Rart lys og god akustik

Vores skolemoduler har store vinduer, som åbner for masser af dagslys, og LED-lamper, der giver dig en behagelig belysning. Og modulerne har både lydabsorberende loftsplader, vibrationsdæmpende gulve og specialudviklede gangmåtter, som reducerer trinstøj. Alt sammen vigtigt for elevernes koncentration i skoledagen!


3. Masser af frisk luft

Også når det handler om ren og frisk luft, er vores skolemoduler den ideelle løsning. Med vores S3000-moduler har vi udviklet et helt nyt ventilationsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling i forhold til andre decentrale løsninger. Det garanterer masser af frisk luft til alle elever – og løbende service, kontrol og filterskift er inkluderet i din leje.


4. Materialer med omtanke

Bygninger, som er lavet af gode og gedigne materialer, holder længere og er rarere at være i. Vores skolemoduler er lavet af træ, som både er robust og miljøvenligt. Træ er ikke kun let at genanvende, men det binder også C02 og belaster miljøet mindre end produktion af de fleste andre byggematerialer.


5. God energi!

Der stilles høje krav til energiforbrug. Derfor bygger vi i dag mere energieffektive moduler end nogensinde før. Med tykkere vægge, smartere vinduer og LED-armaturer. Og vores moduler kan opvarmes med både el, luft til luft eller vandbåren varme – og du kan endda få installeret solpaneler på taget!


6. Fra buske til basketbane

Det hele skal fungere, når en skole skal udvides eller renoveres – ikke kun lokalerne. Derfor står vi også klar til at hjælpe, hvis du har særlige idéer eller ønsker til udenomsarealerne. Det kan være en specifik belægning, belysning og beplantning eller legeplads, boldbaner, terrasser, bænke, cykelskure eller overdækninger.


7. Nemt og bekymringsfrit

Det skal være simpelt at leje moduler – ellers dur det ikke. Derfor tager vi hånd om alt fra planlægning, tegninger og byggetilladelser til el, vand og kloak. Du har en fast projektleder fra første streg på papiret, til modulerne skal tages ned igen. Vedligeholdelse og forsikring er inkluderet i lejen, og har du spørgsmål, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Læs mere om vores nyeste skolemodul S3000 her