expandia-projektkontor-einar-kornerup

605 m2 projektkontor til Einar Kornerup

Torben Faerch

Moderne lokaler, hvor man let kan tale med sine kolleger og dem, man arbejder sammen med. Og moduler med en miljøvenlig profil. Det gjorde forskellen for Einar Kornerup A/S.

Hos Expandia ved vi, at store byggeprojekter kræver god plads. Og ikke kun udenfor. Derfor hjælper vi med at sammensætte det helt rigtige byggelederkontor til netop jeres projekt. I op til tre etager. Og lige så mange kvadratmeter, som I har brug for.

Den nye skurvogn på byggepladsen

Et projektkontor fra Expandia er den gamle skurvogns afløser. Med højt til loftet, fleksibel indretning, effektiv støjdæmpning og et bedre indeklima. Ligesom i et rigtigt kontor.

Projektkontoret er klar til brug fra første dag og er en komplet løsning med alt, hvad der skal til for at få arbejdsdagen til at glide. I får lokaler, hvor jeres medarbejdere kan holde møder, pauser, lave kaffe, varme mad, spise frokost, gå i bad og klæde om.

Moderne og miljøvenlig! 

Den effektive støjdæmpning og miljøvenlige profil. Det var to af de fordele, som vejede tungt, da entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S valgte Expandia og fik opstillet 605 kvadratmeter kontorplads og mandskabsfaciliteter.

"Det er en moderne løsning. For eksempel ser man sjældent akustiklofter i skurvogne, og de er med til at give et godt indeklima. Der er også varmepumpesystem og LED-belysning, så løsningen er mere miljøvenlig og egner sig godt til DGNB-certificerede byggeprojekter," fortæller Steven Demant Yip, projektleder hos Einar Kornerup A/S.

Kom med indenfor i Einar Kornerups nye projektkontor – se billederne her:

einar-kornerup-projektkontor
expandia-einar-kornerup-kontor-moduler
einar-kornerup-mandskabsfaciliteter
expandia-einar-kornerup-modul-byggeri
einar-kornerup-modulbyggeri