expandia-ambu-modulbyggeri-1

Ambu fortsætter væksten: Udvider og har nu næsten 2.000 m2 moduler

Torben Faerch

Fleksibilitet i de fysiske rammer er alfa og omega, når vækstvirksomheder som Ambu får brug for flere kontorpladser og mødelokaler. Her er midlertidige moduler en oplagt løsning.

Vores samarbejde med Ambu startede i 2019, hvor vi opstillede 19 midlertidige kontormoduler, så medicovirksomheden kunne følge med den hastigt voksende medarbejderstab. I 2020 blev tallet til 44, men væksten stoppede ikke her, og i dag er Ambu oppe på 68 moduler – og alt 1.960 kvadratmeter kontor- og mødelokaler fra Expandia.

Hurtig, enkelt, økonomisk

Samarbejdet med Ambu er et godt eksempel på vores grundidé – nemlig at vores moduler hurtigt kan løse behovet for mere plads.

”Vores kunder har mere end nogensinde brug for øget fleksibilitet. Nogle vækster hurtigt og har behov for mere plads. Men der er også nogle, som ønsker færre kvadratmeter i takt med, at flere medarbejdere arbejder hjemmefra,” fortæller direktør Torben Færch.

”Her er en modulløsning smart, fordi vi kan etablere nye kontorer på ganske få uger og løbende lægge flere lokaler til eller tage fra. Det gør det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads. Og vores kontormoduler kan sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller et helt åbent kontorlandskab,” fortsætter han.

På forkant med pladsbehovet

For Bo Nielsen, chef for arbejdsmiljø og ejendomsdrift i Ambu, er fleksibiliteten i vores moduler med til at gøre planlægningen lettere, så han altid er på forkant med udviklingen, når pladsbehovet ændrer sig:

“For mig er den vigtigste opgave at sørge for, at vores fysiske rammer svarer til den vækst, vi oplever i Ambu. Jeg bestræber mig på hele tiden at være mindst tre til seks måneder foran forretningen – forstået på den måde, at mit team skal kunne udvide og skalere, så̊ det passer med Ambus behov,” udtaler han i en artikel i Børsen den 5. januar.

Klik her, hvis du vil læse hele artiklen (kræver abonnement på Børsen) – eller se billeder af Ambus midlertidige lokaler her:

ambu-kontormoduler
ambu-kontorbyggeri
midlertidige-moduler
ambu-kontor-modul