Modulsystem K2000

frokoststue i Ekspandia K2000 kontormodul
FÆRDIGT KONTOR PÅ 60 DAGE

Kontormodulerne K2000 er lyse, luftige og moderne lokaler, der sættes sammen efter jeres behov. I vælger selv, hvor længe I skal bruge de ekstra lokaler, og vi klarer service, løbende vedligeholdelse og forsikring i lejetiden.

Grundplaner

K2000 kontormodulerne har et helt åbent grundplan, som nemt kan sammensættes efter jeres behov. Se vores løsningsforslag, eller kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at udforme den løsning, der passer dig bedst.

Udstyr og tilvalg

Hvad skal der være i et velfungerende kontor?

Vores moduler er som standard udstyret med det tilbehør og de funktioner, som de fleste af vores kunder sætter pris på. For eksempel lydisolerede vægge mellem rummene og gulvbelægning, der dæmper trinstøj i gangarealer. Det giver jer trivsel og arbejdsro.

Solpaneler til Expandia børnehave-, skole- og kontormoduler
SOLPANELER – FOR ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

Vidste du, at vores kontorer også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Referencer