Fra miljøvision til grøn virkelighed

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget træ der bruges, når vi laver et modul? Hvad der sker med den brugte plasticfolie, der beskytter modulerne under transporten. Hvor meget energi vi har sparet ved at skifte til LED-lys? Eller hvor meget brændstof vi bruger, når vi hvert år fragter mere end 5.000 moduler rundt i hele Norden?

Faktisk kan du få svar på det hele – og meget mere. GRØNT PÅ HVIDT – i vores miljørapport. 36 sider med ord og tal på alt fra miljøstyring og certificeringer til visioner, planer og mål – risikohåndtering, arbejdsmiljø, socialt ansvar og etik.

Hos Expandia har vi en klar miljøvision – som vi hver dag arbejder på at gøre til grøn virkelighed.

miljoerapport_2019

DOWNLOAD VORES NYE MILJØRAPPORT

Med næsten 20.000 moduler gør vores miljøforbedringer en stor forskel. Fx har vi sparet miljøet for 41 % energi ved at bruge LED-lys i alle vores S3000 moduler.

Vores arbejde, med at skabe mere bæredygtighed og et bedre miljø, har vi dokumenteret – GRØNT PÅ HVIDT. Nemlig i den miljørapport vi laver hvert år. 36 sider med fakta og tal på alt fra miljø og certificeringer til visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

Når vi bruger tog til at transportere vores moduler i stedet for lastbiler, sparer vi miljøet for op til 99 % CO2

100-procent-vindenergi

EL-FORBRUGET PÅ VORES KONTORER I DANMARK ER 100 % VINDENERGI

Livestream fra første række

I år kan vi ikke mødes med de mange tusinde, som de seneste 10 år har besøgt Building Green – Danmarks største udstilling og forum for bæredygtigt byggeri – på grund af corona-situationen.

Men du kan alligevel få følelsen af at være på Building Green fra første række, når du livestreamer de mere end 120 talere, som deler ud af deres viden 28.10. og 29.10.2020.

Næste år håber vi til gengæld at kunne møde dig på Building Green i København og Aarhus.

VI UDNYTTER VENTILATIONSLUFTEN TIL OPVARMNING I VORES MODULER

SÅDAN SPARER VI MILJØET FOR 60 % ENERGI HVERT ÅR

60-procent-energi

Vil du vide mere om vores arbejde med at gøre vores miljøvision til grøn virkelighed, så kontakt mig

Torben Færch