Fra miljøvision til grøn virkelighed

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, når det kommer til den grønne omstilling. Derfor arbejder vi systematisk med at reducere miljøpåvirkningen i alle dele af værdikæden. Og vores miljøarbejde skal kunne dokumenteres, vurderes og bruges af vores kunder i deres eget arbejde med at skabe bæredygtige løsninger.

”Vores målrettede miljøarbejde startede for seks år siden, og vi har en klar miljøvision, som vi hver dag arbejder på at gøre til grøn virkelighed. I dag kan kunder og brugere få svar på langt de fleste miljøspørgsmål i vores årlige miljørapport,” fortæller Torben Færch, adm. direktør hos Expandia i Danmark.

expandia-miljoerapport-2020

DOWNLOAD VORES NYE MILJØRAPPORT

Som en af Nordens førende moduludlejere med mere end 20.000 moduler ved vi, at vores miljøforbedringer gør en forskel. I alt fra produktudvikling, produktion og transport til montage, vedligeholdelse og renovering. Og vi arbejder hele tiden på at gøre tingene smartere og grønnere!

Vores miljøarbejde dokumenterer vi – GRØNT PÅ HVIDT – i vores miljørapport. En 36 siders årsberetning, der sætter ord og tal på både miljøstyring, certificeringer, visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

I rapporten kan du for eksempel læse om, hvordan vi i 2020 har udviklet et tagkoncept med en ny type isolering, der sænker energiforbruget med omkring 35%. Og en ny køle- og varmepumpeenhed, som kan udnytte varmeenergien fra den omgivende luft til at fastholde en høj varmefaktor – selv på kolde dage. På den måde kan vi opgradere eksisterende moduler, så de opfylder nutidens krav og kan cirkulere mange år endnu!

Når vi bruger tog til at transportere vores moduler i stedet for lastbiler, sparer vi miljøet for op til 99 % CO2

EL-FORBRUGET PÅ VORES KONTORER I DANMARK ER 100 % VINDENERGI

Alt er forbundet!

Det er temaet på Building Green i København, hvor du kan finde os på stand nr. 85. Og vi glæder os til endelig at kunne mødes igen – til to dage i bæredygtighedens tegn! For hele Expandia er kendetegnet ved en cirkulær forretningsmodel, hvor intet skabes kortsigtet, og vores moduler kan bruges igen og igen.

Sæt et grønt kryds i kalenderen 3.-4. november og kom forbi Forum, hvor du blandt andet kan høre mere om miljøforbedringerne på vores nyeste skolemodul S3000 og opleve 130 talere på fire scener.

VI UDNYTTER VENTILATIONSLUFTEN TIL OPVARMNING I VORES MODULER

SÅDAN SPARER VI MILJØET FOR 60 % ENERGI HVERT ÅR

Vil du vide mere om vores arbejde med at gøre vores miljøvision til grøn virkelighed, så kontakt mig

Torben Færch