Expandias produkter

, ,
careofhaus
 • Hvorfor udlejer I lokaler i stedet for at sælge dem?
  Som udlejer er de midlertidige lokaler vores ansvar, og det giver os mulighed for at give vores kunder en god helhedsoplevelse. Selvom det virker som en enkel opgave at opstille midlertidige lokaler, kræver det en god portion ekspertise.
 • Hvor mange etageplan kan modulerne monteres i?
  Vi har forskellige modultyper, der kan bygges i to eller tre etager som standard. Fortæl os, hvilke behov I har, så finder vi den bedste og mest omkostningseffektive løsning til jer.
 • Hvilke standardmoduler har I?
  Vi har færdige moduler til skoler, børnehaver, kontorer og boliger til montering i to eller tre plan. Dermed er det hurtigt og nemt at gøre jeres nye lokaler indflytningsklare. Der er ingen byggeaktiviteter på stedet, men modulerne leveres færdige og monteres i løbet af et par uger.
 • Kan jeg udforme mine moduler, som jeg vil?
  Vi har virksomhedstilpassede lokaler til børnehaver, skoler, kontorer og boliger. Vi har således forskellige standardløsninger inden for hvert segment, der kan sættes sammen i masser af forskellige kombinationer ud fra jeres ønsker. Basismodulerne kan også specialtilpasses yderligere til lige netop den løsning, I har brug for. Det bedste er, at I kontakter os, hvis I har specifikke spørgsmål om planløsninger.
 • Hvordan ser jeres flytbare lokaler ud?
  Klik rundt i vores virtuelle udstillingsmoduler og få en fornemmelse af, hvordan de ser ud. Eller kontakt os og aftal et besøg!
 • Kan et wc flyttes til et andet sted?
  Vores moduler er færdigbyggede, og hvis et toilet skal flyttes, er det oftest muligt, men det er forbundet med ekstra omkostninger.
 • Hvilke gulve er der i jeres moduler?
  Expandias børnehavemoduler har gulvvarme som standard, så børnene kan trives og lege på gulvet året rundt. I skolelokaler/alrum og legerum/gruppelokaler bruges der linoleum som gulvbelægning. I entréer, på toiletter og i visse gruppelokaler bruges gulvbelægning, der er egnet til vådrum.
 • Kan man selv vælge facadefarver?
  Selvfølgelig. Alle vores moduler fås i en lysegrå standardfarve, men kan overmales i en hvilken som helst farve (undtagen S3000, der har en grå kompositplade, der ikke kan males). Expandia kan evt. hjælpe med ommaling. Det er dog vigtigt at tænke på, at modulernes standardfarve skal retableres, når lejetiden udløber. Det skyldes, at de hurtigt skal kunne sættes sammen med andre Expandia-moduler til nye lokaler et andet sted.