Scanport

, ,

Gode arbejdsforhold giver glade og effektive medarbejdere. Det ved de hos Jacobs Advanced Facilities, som arbejder med byggeledelse på Scanport – Københavns nye internationale erhvervsområde få hundrede meter fra Københavns Lufthavn. Medarbejderne hos Jacobs Advanced Facilities har fået lys, luft og rigtig god plads i Expandia K2000 kontormoduler – i stedet for at sidde i en skurby.

Læs mere

Skolen i Sydhavnen

, ,

Mandag aften den 26. november 2012 brændte den næsten færdigbyggede Skolen i Sydhavnen i København ned ved en påsat brand, og i løbet af få timer stod tæt på 1.000 elever og lærere uden undervisningslokaler. På kun 30 dage opstillede vi en fuldt udstyret midlertidig skole på 2.436 m2 med 23 klasselokaler, toiletter, garderober med lockers, faglokaler, personalerum og kontorer ...

Læs mere

Tårnbygårdsskolen

, ,

På kun 10 dage blev Tårnbygårdsskolen i Tårnby Kommune på Amager klar til at ringe ind til time for de elever, der midlertidigt skal undervises i to lyse og rummelige modulopbyggede klasselokaler på hver 61 og 62 m2. Lokalerne er indrettet i fem Expandia K2000 skolemoduler med komplet AV-udstyr, whiteboards, opslagstavler, LED-lys og effektiv ventilation.

Læs mere